PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hacker'ın müthiş serveti




DiLrUbA
05-04-2007, 17:40
Hacker'ın müthiş serveti

http://www.gicir.net/dosya/21/1650.jpg

SİVAS'ta Mehmet Akif Ö. adlı hacker, kurduğu 19 internet sitesiyle yasak MP3 yayınlıyor, başkalarının sistemlerine zarar veriyordu. Bunu fark eden Müzik Yapımcıları Derneği (MÜYAP) siteleri kapatttı, Akif Ö. de MÜYAP'- ın sitesini hack'ledi. Ancak polis, sıkı takiple Ö.'yü yakaladı. Zanlının, internetten günde 7 bin YTL kazandığı öğrenildi.

Rıdvan TEZEL

- Kapatılan supermp3................. sitesinin sahibi Ressam nickli Mehmet Akif Ö




firtina_cocuk
05-04-2007, 17:45
evett bunların olması cok normall adamlarda xydlpool programı var abı adamlar bı sıfreyı 10 dk kırıyorr herne olursa olsunnn adamda ne yapsın cal anam call .. cok tuhaff demıı tskler paylasım ıçınn:):):)

theanswer
06-04-2007, 02:00
asmıs bu adamlar

KaLpsiz
06-04-2007, 02:23
bu adam hacker felan değil. Arkadaşım benim suçlamalar asılsız..

Mp3 yasak olmadan önce mp3 siteleri vardı ama herkez gibi oda kapattı en son reklamcılık işi yapıyordu.. Yakında çıkar :)

firtina_cocuk
06-04-2007, 02:24
desene adamın gunahını almıslarrrrr saol bılgıler ıçın kalpsızz:)

KaLpsiz
06-04-2007, 02:27
Yakında bizide alırlar içeri ozaman sakın arkamızdan atıp tutmayın hea :D

firtina_cocuk
06-04-2007, 02:30
hehehhehehehhe:D:D:D:D:D:D:DD: vallaa korkma sağlam bıseler atarızzz:D:D:D:D:D ınsallah senden once bızı ıcerı atmazlarrr.. barı adamın gunahı cokmuyduu aldık nerdeyse hepsınıı

KaLpsiz
06-04-2007, 02:44
Gazetede cıkan haberler tamamen asılsız ve yalan haberlerdidr. SuperMp3.ORG - Ciddi.COM (http://www.supermp3.org) sıtesınde mp3 olduğu iddia ediliyor fakat seninde bildigin üzere bu sitede 1 yıla yakın süredir mp3 yayını yapılmıyor
güblük 7000 ytl kazanma olayı tamamen yalan haberdir.


Gazeteler hakkında pazartesi günü asılsız haber, iftira ve hakaretten tazmınat davası acilacaktır

Ayrıca Bgrrom ve diğer ödemelerde hiçbir sorun yoktur. Herkesin ödemesi ayın 15 inde yapılmaya başlanacaktır

Softreklam bir şirkettir ve faturalı iş yapmaktadır kimsenin ne kadar kazandığı kendi özeldir. Haberi yayınlayanan gazetenin sahibi günde ne kadar kazanıyor acaba?

yakalandıgım filan yok . kacmıyordumki yakalanıym. sadece ifade verdim o kadar. gazeteler 1 in yaına 50 katıp yayinliyorlar



Kendi azından buyrun bakalım :)

firtina_cocuk
06-04-2007, 02:47
tazmınat mı acıyor alla allaaa .. acsın yaff zaten bana acmaya kalksa anca borclarımı alırr saoll kalpsızzz:)

swindler
06-04-2007, 16:41
Yakında bizide alırlar içeri ozaman sakın arkamızdan atıp tutmayın hea :D


foruma uye olanları da götürürler :D

£R$$!İN
06-04-2007, 16:44
bu sitei biliom

DiLrUbA
06-04-2007, 17:46
yuh bana asilsiz haber eklettiriyolar

kalpsiz sayende ögrendik saol da simci günahmi aldim ben :D :D

musnatek
21-04-2007, 14:22
ressam ile yapmış olduğunuz haber üzerine küçük bir bilgilendirmede bulunmak istedim..
ressam nikli akif ö. isimli şahısın 80 nin üstünde sitesi bulunmaktadır.bunların arasında porno, mp3, resimupload, program, arama motoru, blog, hosting, gibi alanlara yayılmış siteleri bulanmaktadır.. ve bu kisi üstüne 2 aylı k çalışma sonucu 12 sitesini rooting sabotage forced grubu olarak çökertmeyi başarmış bulunmaktayız.. Bilgi Metni için www.rootingforced.com/bilgi.txt (http://www.rootingforced.com/bilgi.txt)
ve bu kisinin kazancı hakkındaki kücük bir hesap planına ulaşılmıştır.
http://www.tavlacim.net/softreklamsallamallataklahasittir/D%fc%fe%fclecekler.txt
bu bilgiler ressamın haberlerinin yapılması üzeri ilk olarak bilgilendirme amaçlı olarak sizlere gönderilmiştir..
....................

DADAŞ_25
06-05-2007, 15:39
götürsünle yatarız beraber beee......

freebot
16-09-2007, 02:07
ressam ile yapmış olduğunuz haber üzerine küçük bir bilgilendirmede bulunmak istedim..
ressam nikli akif ö. isimli şahısın 80 nin üstünde sitesi bulunmaktadır.bunların arasında porno, mp3, resimupload, program, arama motoru, blog, hosting, gibi alanlara yayılmış siteleri bulanmaktadır.. ve bu kisi üstüne 2 aylı k çalışma sonucu 12 sitesini rooting sabotage forced grubu olarak çökertmeyi başarmış bulunmaktayız.. Bilgi Metni için www.rootingforced.com/bilgi.txt (http://www.rootingforced.com/bilgi.txt)
ve bu kisinin kazancı hakkındaki kücük bir hesap planına ulaşılmıştır.
http://www.tavlacim.net/softreklamsallamallataklahasittir/D%fc%fe%fclecekler.txt (http://www.tavlacim.net/softreklamsallamallataklahasittir/D%fc%fe%fclecekler.txt)
bu bilgiler ressamın haberlerinin yapılması üzeri ilk olarak bilgilendirme amaçlı olarak sizlere gönderilmiştir..
....................


Ne zamandan beri Türk'lere ait siteleri çökertmek marifet oldu.

Hangi konuda olduğu önemli değil.

Varsa marifetiniz yabancıların sitelerini çökertin.

Edebiyat yapmayın.

----------

DeJJaVu
16-09-2007, 02:17
Frmtr nin sahibi diilmi bu vatandaş :D:D

bahadirrr
25-10-2007, 22:00
wayy beeeeeeeeeeeeee

By_Scarface
07-12-2008, 21:49
Ne zamandan beri Türk'lere ait siteleri çökertmek marifet oldu.

Hangi konuda olduğu önemli değil.

Varsa marifetiniz yabancıların sitelerini çökertin.

Edebiyat yapmayın.

----------

1. Evlat Türk sitesi dediğin yasal olmayan şeylerdir.(porno gibi )
2.artislik yapma Evlat,www.rootingforced.org gir Hacked Arenaya bak yabancı siteler hacklenıyormu hacklenmiyormu :)
3.hadi evlat oyununu oynamaya bak;)

EL_EFSANE
07-12-2008, 22:30
1. Evlat Türk sitesi dediğin yasal olmayan şeylerdir.(porno gibi )
2.artislik yapma Evlat,www.rootingforced.org (http://www.rootingforced.org) gir Hacked Arenaya bak yabancı siteler hacklenıyormu hacklenmiyormu :)
3.hadi evlat oyununu oynamaya bak;)

bu kadar sert tepki vermeni doğru bulmuyorum
ewet tamamen haklısın ama biras daha ılımlı olabilirdi vereceğin cevap