Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 04:54   #10 (permalink)
KuLAhmet
Bölüm Moderatörü

KuLAhmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ズ-яєSSα|\/|
Rep gücü: 66

365 çarpı bir ömür

Yazdıklarım roman değil,hikaye değil,sayfalarca sürmüyor süründürmüyorlar,süründürseler de öldürmüyorlar...
Reytingi tutmuş TV dizileri gibi de bıktırana kadar devam etmiyorlar.
Ömürden alınan birkaç nefes miktarı sonra bitiveriyorlar...
Ama her nedense uzun yazdığım için zaman zaman eleştiriliyorum...Anladım ki kaybettiklerimizi yazarken önceki yazılarımda okuma alışkanlığımızı da kaybettiğimizi yazmayı unutmuşum.

Ahhh ah en kötü kayıpta bu işte... Okumamayı,okuyamamayı anlamaya çalışıyorum...Bunu bir anda anlamam çok zor benim hayat şeklim okumak,düşünmek yazmak çizmek,her ne kadar çizmeye şartlar dur diyorsa da seviyorum hayata fırça atmayı...

Niyetim derin bir nefes dolusu gönül gönül duygularımı paylaşmak,aklının kollarını açmış yüreğe duygularımla sarılmak... Bir lokma paylaşım ve bir yudum sana dair ben ikram etmek...Sana misafirliğimde umduğuyla değil sende bulduğuyla mutlu olabilenim ben...

Uzatmayalım yine....

En değerli saliselerimizi okumak kadar güzel bir şeyi bırakıp,okumamak gibi bir saçmalıkla israf ediyorsak da ,yinede anlamaya çalışıyorum haklılar mı diye...

Evet belkide haklılar...
Göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir hayat için uzun belkide yazdıklarım...

Bu gün fazla uzun yazmayacağım;
Bir dilek;
Bir arzu;
Bir umut;
Nasıl en kısa yazılabilirse öyle yazacağım.

Gönlüm isterdi ki kısacık ömrü kısacık gülücüklerle değil uzun mutluluklarla yaşayabilsek,bembeyaz sayfalar açıp hayat defterimizdeki kalan sayfalara mutlu gülücüklerle,hep toz pembeyi gök mavisini ve yeşilin en güzel tonlarını çizebilsek...
Mutluluk;
Umut;
Sevgi;
Çiçekleri tomurcuk tomurcuk dökülse sayfalardan.

İlla olacaksa,olmazsa olmazıysa mutsuzluk hayatın;Ve illa hasret varsa üzüntü çeşnisiyse varlığımızın,çaresizsek bu konuda, yalnızca artık yıllar artık saniyeler kadar olsun mutsuzluğumuz...

Çarenin umutsuzluğu öldürdüğü çağlardayız...
Hala elimizde,önümüzde sayfa sayısını bilmediğimiz bembeyaz sayfalarla dolu bir hayat defteri var...
Unutalım yırtıp attığımız geçmişe dair sayfaları...
Haydi bu andan itibaren gelen ilk sayfaya sevgi yazalım,bu yazdığımız sevda önceki sayfalardakilere hiç benzemesin,mürekkebi bize hayat veren kanımızın renginde,tüm gerçekliğiyle bizim için saniyeleri sayan kalbimizin atışındaki istikrar ve ciddiyet de olsun yazdıklarımız...
Kanımızın son damlasına kadar, ömür defterimizin son sayfasına kadar aşk yazalım..

Sürprizler ilahının kulları olan ruhları bilinmez bir yerde,bilinmez bir zamanda anlaşılmaz bir şekilde birleşmiş sen ve benden sıyrılmış biz her türlü sürprize hazır olarak bütün olumsuzlukları tek tuşla yok sayalım;
Gel hayatın kalan sayfalarını alaycı bir gülümsemeyle tek tek çevirelim...

Dilerim ki 365 çarpı bir ömür hayat sayfalarımızın ana teması mutluluk olsun...

qulahmet

Konu KuLAhmet tarafından (18-05-2008 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.
KuLAhmet Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla