03-05-2008, 19:54
|
#20 (permalink)
|
Vé Aglamak <3 Kayıt: 17.02.2008
Mesajlar: 3.579 Rep gücü: 0 | Alıntı: deryadeniz isimli üyeden alıntı
hemşerime bir jest yapim dedim  Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara... | oncelıkle tsk edıyorum sana ıyı gusel jesttiiii tsk edıyorum gozlerınden operımmm allah katında da dılerım hep karsına bole gusel jestler cıkarr esenkal hersey gonlunce ve dıledıgın gıbı olsun..... tsk edıyorum sveet pek yabancı gelmıon ama hade hayırllısı  Alıntı: Lider isimli üyeden alıntı
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara... | oncelıkle bu yazıyı yazdıgın ıcın lıder kardesım tsk eder sukranlarımı sunarım bende dılerımkı benım ıcın dusunduklerınız allah katında sıze 2 kat olarak gerı doner yuregıne saglık  hep beraber bort deyy hehe tsk ederımmmm Alıntı: KaReAs isimli üyeden alıntı
iyiki doğdun, Sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzur dolu nice senelere  | Alıntı: KaReAs isimli üyeden alıntı
| tsk ederım kareas dılerım hersey gonlunce olur Alıntı: ^^Tatlı Cadı^^ isimli üyeden alıntı
kaymakam bey iiki dogudunuz inş yeni yasınızda kaymakan olursnz  | sevgılı cadı ınsallah o gunlerı beraber gecerız dılerım allahtannn sanda allah yardımcı olsun dılerım hersey gonlunce olurr Alıntı: CaN'da CaN isimli üyeden alıntı
Ben7bitirdi kardeşim doğum günün kutlu olsun | Alıntı: CaN'da CaN isimli üyeden alıntı
Umarım bu güzel anında mumları uflerken dilediğin tüm deileklerin gercekleşmesi ümidiyle... | sevgılı kardesımm umarım yasadıgın muddetcee boynun hıc asagı bukulmezz hersey gonlunce olsunn Alıntı: vera isimli üyeden alıntı
nice senelere  | tsk ederım veraa  tsk ederım bende senın nıckıne bayılıyorum zatennn gercı tanmıyorum senı ama cok seker bırı oldugun kesınn tsk ederımmm |
| |