| Evet BöyLe düşünüyordum ? SeLam benim canım prensLerim ve prensesLerim 
sizi burda topLamamın amacı sizLere artık bir gerçeği anLatmak istememden doLayı şeyettim size (Karısık oLdu sanıyorum ki )
neyse geLeLim konumuza
küçükken biLirsiniz insanLarın bazı konuLarda kafası pek fazLa caLışmaz.HeLe benim gibi tahtası dogustan eksikse hiç çaLışmayada biLiyor
Daha iLkokuLa giderken sabahLarın köründe kaLkar teLevizyonda fiLmLer ve kLipLer izLerdim Ama sunu itiraf etmek istiyorum ki o zaman ben kLipLerin sadece bir kereye mahsus cekiLdikLerini biLmiyordum Her sabah yada günün her saati sanatcıLar kaLkarLar ve o kLipLeri izLemek isteyenLer için tekrar tekrar cekerLer sanıyordum  kendi kendimede onLara gıptayLa bakıyordum ve kendi kendime söz vermiştim asLa sanatcı oLmucam sabah erkenden kaLkıp kimseye kLip cekemem die 
bu sekiLde yakLasık bir sene yasamısımdır.Ama sonradan öğrendim ve reziL oLdum herkese o günden beridir evde ne zaman kLipLerden yada cocukLuktan konu acıLsa annem herkese anLatır bu durumumu 
ama napaLım cocukLuk ben nerden biLiyim o zamanLar yönetmeni cekimi dimi ama 
fazLa güLmeyin vaLLa darıLırım Laf aramızda dedik kimseyede söLemeyin Aramızda kaLsın    |