Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Kavak YeLLeri :(
Tekil Mesaj gösterimi
  #27 (permalink) Alt 09-04-2008, 01:12
HüzünBaz
''eLKaDını''

HüzünBaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

нüżüиßαż

Rep gücü: 77
Rep derecesi: HüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

Alıntı:
Alacakaranlık isimli üyeden alıntı Mesajı göster
ben nedense filmlerden etilenmiyorum.yani ne zaman duygusallaşsam kendimi kaptırsam.bi şekilde kafamı dagıtıyorum bu rolu nasıl çekmişlerdir kimbilir ne kadar gülmüşlerdir diye.kendimi tutamadıgım duygularıma gem vuramadıgım tek filimler gerçek tarihi anlatan sinema filimleridir.120 gibi.

keşke bende basarabiLsem bunu ben asırı derecede kaptırıyorum kendimi diziLere yetmiyor sanki onLarı yasıyormus gibi üzüLüyorum sonradanda.MeseLa perşembe geceLerini soLuksuz geçiriyorum kavak yeLLeri yüzünden

tarih fiLmLeriini sevmiyorum ben pek fazLa sıkıLıyorum izLerkende
HüzünBaz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla