| Ynt: ...:::A$K HIKAYELERI:::... son kez sans ver sevenine
Seni kaybedisimin 6 nci ayi bugun 6ay once sen beni silmeye karar almissin benim haberim olmadan.Ama ben hala seni kaybettigime inanamiyorum hep geleceksin diye bekliyorum.Baba olucak olman bile sana olan sevgimi bir nebze azaltmadi.6ay icinde hayatim allak bullak oldu bana 24 nisanda deselerdiki yarindan itibaren hayatin degisek askin gidecek evlenecek hatta baba adayi olacak inanmazdim hatta gulerdim ben buna cunku benim askim beni terk etmezdi beni cok seviyordu bensiz nefes alamazdiki olmazdi boyle birsey senin bende olduguna okadar emindimki senin sevgine kendi sevgimden cok guveniyordum...fakat sen 25 nisanda cektin gittin ben ne oldugunu anlayamadan.
25 nisan ve 25 ekim yani tam 6 ayy koskoca 6 ay 180 gun gecti ve ben hala sendeyim seni bekliyor haldeyim o gunden beri neler cektim neler yasadim allah birde ben biliyorum ama yinede senden vazgecmedim ben vazgecmeyecegimde. Sen benden nefret ettin ben seni kendimden nefret ettirebildimde kendim bunca olana karsi senden nefret edemedim gozyasimla buyuttum sevgimi icimde.Hep donersin umudunla hep bekledim affettim seni askim son sans veriyorum sana demeni bekledim.Ama nafile senden hic ses soluk cikmiyor.
Ve ben hala buyuk bir direncle seni seviyorum bekliyorum ve severek olecegim.
Simdi sen dogacak evladinin sevinciyle cok mutlusun
ya beni bian olsun ufacik bian olsun hatirliyormusun yoksa hatirlamak mi istemiyorsun 5 yil buyuk bir ask yasadik gozyasimizla sevgimizle gun gun buyuttuk bu aski bianda yok edip bitirmis olmani bu hale gelmis olmasini aklim hala almiyor.
Birgun demistimki sana:
Gun gelecek direnemeyeceksin ailene evleneceksin sen baba olucan bizi unutacaksin ozaman bende Dilaydama sarilip aglayip onunla avunurum derdim Sense bana :bu okadar kolaymi kavgamin cicegi sen saniyorsunki ben sizi unutucam sizden vazgececegim sizi bana hicbirsey unutturamaz sen benim herseyimsin derdin
Ama bak askim yoksun iste ben kaldim Dilaydamla agliyoruz sen yoksun iste unuttun bizi soyle bebegim Dilaydamin ve benim hicmi sansimiz yok bize bir sans verirmisin ?
Biz sana defalarca sans verdik Dilaydam ve ben seni cok ozledik bekliyoruz lutfen bir sans daha
5 yilda insa ettigimiz o buyuk aski defalarca yikilmaktan kurtardigimiz askimiz icin son bir sans istiyoruz.Bunu en cok dilayda icin yaparmisin?....
Seni sevene son sans verirmisin?....
Cunku artik bu yurek dayanamiyor seni cok seviyor
Olumle yasam arasindaki cizgide durmus seni bekliyor bunu sen belirleyeceksin.Nolur oldurme Dilaydami son kez yureginin sesini dinle ve sans ver
son bir sanssss verrr |