28-06-2006, 21:42
|
#8 (permalink)
|
Mesajlar: 3.158 Rep gücü: 0 | Ynt: KOMIK SMSLER * KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMES KUL AZMADIKCA
* SINAVDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI DIIL , ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI
* elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan?
* o'nun sert bedenini oce avcumun icine aldim sonra kafasini dudaklarimin arasindan gecirdim o essiz sivi bana hayat veriyordu cocacola hayatin tadi..
* Bir Daha Kumar oynamıyacağıma Bahse girerim
* Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi...
* we aill now upgrade your brain,please wait.....................searching.......searching .........still searching.........sorry=NO BRAIN found....
* ASLIYI SEVDI KEREM,ASLI IÇIN DAGLARI DELERIM DEDI KEREM ASLI VERMEDI BI KEREM ,BEN BÖYLE ASKI SIKEREM
* SEN SEN OL KAPI ÖNÜNDE ASK YAPMA , ASK'IN GÖZÜ KÖRDÜR AMA KOMSUNUNKİ ASLA .
* ASK BIR SUDUR,IÇ IÇ KUDUR
* Seytana adini sordum açmamis gül dedi.Seni seviyorum dedim gülerek manyak dedi.Bi öpücük ver dedim.Etrafina bak dedi.Zorla alirim dedim.Sende o göt varmi dedi...
* Ögretmenin vurdugu yerde gül biter.Hiç morarmıs gül olurmu!
* üfff yavrum,anam,yalarim,yutarim,döserim..sayin abonemiz lütfen ürkmeyiniz bu telsimin'in motivasyon mesajidir, biz buna cep-taciz diyoruz. Belki baskalarida bu uygulamaya baslar ha nedersiniz fena olmaz degilmi
* Her gün agzina al! oksarcasina dudaklarinin arasinda gezdir!zevkin doruklarina ulastiginda dahada hizlan!ve sonraddeye gelince macunu tükür firçayi temizle dis sagligina dikkat et!... |
| |