Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2006, 21:40   #7 (permalink)
Deli_Sibz
Kendini aşan 2de1'ci

Deli_Sibz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 0

Ynt: KOMIK SMSLER

* devlet'i osmani ali'de terfi'i temayuzilim irfan ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz yada olacak delikle temas

* dereceye girmek için çok çalişti ama hasta oldu derece ona girdi

* gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline........

* Ask bir sudur , iç iç kudur , , ,, , Ask bir visne iç iç Kisne...

* sen bi afıtabey-i yektasin darende deliksiz. ben o deligin matkab-i ihtiyactan kemiksiz

* NIYETIM ACIZANE-I TACIZ ETMEK DEGIL BILAKIS EFKAR-I UMUMEDE NACIZANE BIR MIKIS TEKLIFIDIR.VERECEGINIZ HER MUSPET CEVAP HARABE-I MIKIMIN DERMANI OLACAKTIR.

* YÜRÜDÜM OLDUM DEVE GÖRDÜNMÜ ENDAMIMI BENDE TiTEYiM SENSiZ GÜNLERiN ECDADINI FERHAT OLURUM BENDE DAGLARI DELERiM SiRiNiDE TiTERiM SENiDE TiTERiM )

* ERKEKLER NEDEN EVLENEMEYECEKLERI KADINLARIN PESINDEN KOSARLAR KOPEKLERIN KULLANAMAYACAKLARI OTOMOBILLERIN PESINDEN KOSMALARI GIBI

* buna kim inanır kadirinanır

* Daire kiralayamıyorsan , kare kirala..

* Adamın biri araba almak için galeriye gitmiş,, alamayınca kan kaybından ölmüş.

* BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS. NEYSE KENDiMDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER?

* sen sev seveni seven sevsin seni

* ayipsa sakin söyleme ayip edersin

* BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS. NEYSE KENDiMDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER?

* DERECEYE GIRMEK IÇIN COK CALISTI AMA ILERI ZEKALI DOPINK ALAYIM DERKEN HASTALANDI VE O DERECEYE DEGILDE DERECE ONA GIRDI...

* Soluk boruna akıttıgım an o enfes sıvı faaliyete geçecek ve bu mesajı bitirmiş olacaksın...

* cok tatlisin güzelsin,dikkat et arilar yemesin.

* ask bir sudur ic ic kudur

* su anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i sex yapiyor, 10u araba sürüyor, 4ü ders calisiyor bir tane salakta elinde telefon sms okuyor

* ask bir poktur yemeyen yoktur

* ARABA ISIK HIZINI GECERSE NE OLUR CEVAP : FARLAR ARKADAN GELIR
Deli_Sibz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla