Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Derin Keder İçindeyim.
Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink) Alt 28-03-2008, 13:02
HüzünBaz
''eLKaDını''

HüzünBaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

нüżüиßαż-$izo

Rep gücü: 66
Rep derecesi: HüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

önceLikLe iLiskin güzeL gidiyorsa ve sevip seviLiyorsan neden kendine dert ediyorsun bunu anLamadım ben ?

her askın sonunun aynı biteceğine dair bir kuraL yok bunu biLmeLisin.Herkesin basından geçer ask acısı çok sevende sevmeyende ayrıLır ayrıLık yaşar ama sonunda gene mutLu oLursun aLLah herkesin kaderine bir insan yazmıs ve o insanda eLinde sonunda çıkacak karsına...

hayattan o kadar darbe aLdım o kadar üzüLdüm ki ama artık geçti gitti hepsi diyebiLiyorum keske geriye dönsem yaşayacakLarımı tekrar yaşayacak oLsam asLa ama asLa hata yapmaktan üzüLmekten korkmazdım...Çünkü zaman ve hataLar insanı oLgunLastırıyor ve büyütüyor.Bende büyüdüm...

ağLadım nefret duydum öfkeLendim ama geLdi geçti hepsi artık kendimi biLen ve insanların ne oLduğunu anLayabiLecek biriyim
HüzünBaz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla