27-03-2008, 04:35
|
#1 (permalink)
|
Ben Sosyal Bir Belayım. Kayıt: 24.10.2006
Mesajlar: 2.014 Rep gücü: 23 | Derin Keder İçindeyim. İçimden geldi Yazmak İstedim paylasmak yorum almak genelde sıkıntılarım oldugu zamanlar dost arkadaslarımdan hep sırdas olur sırlarımı paylasır rahatlardım hayatta en büyük hayalim ve tek isteğim hep sevmek sevilmek adam gibi ölümüne sevmek sonu olsun istedim ama bu yasıma kadar gerçek askı tadamadım gün oldu cok sevdim öldüm ugurlarında gençliğimin en güzel günleri bir sıcak sevgi ugruna harcattım hep iyi oldum anne ve babamdan böyle gördüm aldatmadım her sevdiğim insana namusum gözüyle baktım aklıma baska seylerde olmadı ama gene kaybettim aldatıldım günlerce ağladım hayatım hep ağlamakla geçti hepmi hak etmeyen insanları sevdim yoksa bu bir kadermiydi bilmiorum en son cıktıgım ask depreminden kötü en kazla cıkmıstım genç yasımda çökmüştüm 1.5 yıl aska töbe ettim sanalla olan tüm ilişkimi daha kesmiştim kızlardan oldukça uzak bakmıyordum bile çünkü içimde hep nefret kin olmustu ama bir müddet geçtikten sonra birden biri istemeden belkide hayatıma girdi güzel geçen günler sonrası içimde aska dönüşmüştü ben seviyordum ama o bilmiordu hep konusuyoruz ama sonunun bir acı hüsran ile bitecegine eminim cıkıyoruz ama buna cıkmak denirmi bilmioyrum onda ask yok gibi bendeki hisleri bilior değer verior ama ask konusunda hep susmayı tercih ediordu tüm konusmalarımızda araya hem bent ceker arkadasım lafına koyardı her bu lafı duymak insanın içini yakıor tabide onunla bu ask catısmalarını yasarken belkide bugune kadar bana deger veren ve önemseyen beni seven oldukca değer veren ve ciddi düşünen biri cıktı bu defa ikilem icine düştüm bir yandan benim gözüm ondan baskasını görmeyen ben bir diğer tarafta beni benden cok seven biri ilk defa cıkmıstı ama bazen gönül laf dinlemior işte herzaman hep böyle olmadımı zaten bizi seveni hep arkada bıraktık bizi istemeyenin peşinden koştuk gün oldu ağladık gün oldu acı cektik ama sevdik sonu bos bos bos candan erçetin derin keder içindeyim diyiordu gülüyorum eğelniyorum atmaya calısıyorum kafamdan ağlıyorum ama sonumda ne olcak bilmiyorum buraya içimden geldiği için yazdım aslında ben elime klavye veya kağıt kalem alınca susmayan bir insanım ama bazen kesmek gerekior içimi dökmek içinde belkide buraya yazdım üste nede yazdım bilmiyorum bir kusrumuz olduysa affola |
| |