Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2008, 12:30   #1 (permalink)
HüzünBaz
ﻁαLﻁoηcuk(:

HüzünBaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 133

ya öLümSün ; Ya düĞün [Bana ait]

yıLmadım tükenmedim yoruLmadan hep bekLedim

ha şimdi bu gün ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim

bu ceza bu hükmün sonu nereye

dayanmaz yüreğim beLki seneye

seneLerdir sabırLa ve inatLa bekLememin nedeni sensin yar…BekLenen özLenen ve gönüLden aLLahın katından diLeniLen sensin.Diğer yarımsın kim ne derse desin bende oLansın bende kaLacak oLan ve bana cenneti yasatacak oLan sensin…Nefes aLma nedenim basımı dik eden nedenim beni her nefes aLısınLa her bana dokunusunLa mutLu edensin.ÖmürLük sevdamsın sabrımın seLamate erdiğisin kendini bana sakLayan bende cenneti cehennemi yasayacak oLan ve her daim heLaLinLe yasLanacak oLansın…DuaLarım sende ben sendeyim her nefesimLe her haLimLe her hırcınLıgım asiLİğimLe…Beni aL ve asLa bırakma o yabancı o dikenLi o kendinden baskasını düşünmez eLLere...cezamın dermanı sen oL ve bana senden baskasını yasakLa.Mahsere koLLarında senin yanında basım dik aLnım acık ve sevgimden sonuna kadar emin oLarak gideyim.Benimsin ; Nedenimsin ; geçMişim , GeLeceğim ; sonum sonsuzLugum ; yüreğinde yasamaktan onur duydugumsun…SeneLer bizim için geçerken vusLatımıza sahit oLacakLarken gitme bende her daim kaL yüreğimde.Elimi tutup o mutLu günümüze beni sen taşı…GözLerim seninLe açıLdı ya iLk sevdaya iLk gönüL agrısına varsın seninLe son buLsun sevda yürüyüşüm varsın basında sabahLasın sevda nöbetLerim artık….Benim oLda gerisi önemsiz kaLsın…bizLere inanmayan sonumuzun oLacagını düşünen herkese bir kere yüz kere miLyon kere göstereLim yıkıLmaz yıLmaz tutkuLu ve vusLat hasretiyLe yanan askımızın mutLu sonunu…

o zaman ya benimsin ya eLin

ne oLur söyLe ne oLur söyLe

o zaman ya öLümsün ya düğün

ya ateşsin ya küLüm

ya yüzüm oL ya hüznüm

Şimdi herkese haykırma zamanı sevdamızın sonuna geLdiğini artık kavustugumuzu her gece aynı yastıga bas koyacagımızı her gün aynı yastıkta eLeLe nefes nefese birbirimizi görerek günLeri basLatacagımızı…Duymayan askımıza imrenmeyen bize dua etmeyen kaLmasın herkesin duayLa acıLan eLLeri artık bizLere dua etsin….GünLerce geceLerce duaLar edip birbirimizi diLemişken aLLahtan şimdi senin oLdugum bu anda aLLaha borcLuyum herseyimi…Beni yaratan beni sen gibi adam gibi adamLa bağLayan yüreğimde umuLmayan yaraLar değiL her daim beni mutLu eden bir aşk verdiği için aLLaha borçLuyum….Hem seni hemde bu onurLu ve sonsuz aşkımızı…Şimdi hersey sende var ve ben sende sonum…Şimdi gençLiğimizin özgür ve aşık hayatLarımızın sonunun ; yürekLeri sevdayLa bir oLmus iki bedenin kıyamete kadar yürüyüşünün yani bizim varLıgımızın basLangıcı…Bana hep dediğin gibi Ya BenimSin ; Ya Toprağın … Tüm kaLbimLe bedenimLe namusumLa onurumLa senin ve bu büyük sevdanın deLi bekçisiyim ve benimde sana her zaman dediğim gibi ^^Senden BaŞkası Haram ; Benden Başkası Sürgün Olsun yüreğine Şehzadem…^^

26.03.2008 ÇarŞamba 11:29

Konu HüzünBaz tarafından (09-10-2008 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
HüzünBaz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

HüzünBaz için teşekkür edenler 8 kişi.
Angelina@ (27-03-2008), KãRdé£éN (07-09-2008), KúL_KédíSí (14-11-2008), Màvĩmєζєk (11-12-2008), pckopat_girl (14-11-2008), Prenses (08-09-2008), Rüzgαя GüLü (17-01-2009), Safak (04-04-2008)