25-03-2008, 10:23
|
#3 (permalink)
|
Mesajlar: 18.266 Rep gücü: 133 | Alıntı: • Kazanmak önemli diil mühim olan yarismaya katilmakti... • Bütün kadinlar güzeldir... • Iki saat kapida bekledim, açan olmadi... • Seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... • Aglamiyorum... Gözüme bisey kaçti... • Aksama erken gelicem... • Bu aldigim en güzel hediye... • Agzima sigara sürmedim... • Ben almiyim rejimdeyim... • Isim bitsin ben seni ararim... • Bir kez olsun yüzüm gülmedi... • Ben de tam seni arayacaktim... • Bi sey olmaz... • Üzülme sevgilim evlenince anneni yanimiza aliriz... • Iki gözüm önüme aksin ki... • Kilolarimla barisigim ben böyle mutluyum! •2 saat bekledim...Gelmedin! • Seni anliyorum. • Hatirasi var, bunu sana veremem... • Bi arkadasa bakip çikicam, istersen kimlik birakayim... • Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attim... • Ben hiç yalan söylemem • Kuru ekmek bana yeter... Yeter ki huzurum yerinde olsun... • Aradim... Çaldi çaldi açan olmadi... | eLimde oLmayan nedenLerden doLayı bazen bende bu tarz yaLanLarı söyLüyorum ama bunLar küççük ve pembe yaLanLar bisi oLmaz dimi diğer tarafta |
| |