Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2008, 01:18   #11 (permalink)
Saripapatya
Banned

Saripapatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

~~O artık evLi~~
Rep gücü: 0

belkide bukadar cok olmadigi icin bizler gormuoduk duymuoduk.. bilemiyorum..
ama olay yayildikca daha fazla yapmaya basladilar.. tek istedikleri seslerini duyurmakti.. yani boyle yaparak yabanci dusmaligini ortaya cikarmak..

herkesin dusuncesi farkli tabi..yinede yorumladigin icin tsk ederim canim

ama ben bir kac örnek daha vermek istiyorum..

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletindeki Tuttlingen kenti yakınlarında bulunan Aldingen kasabasında, çoğunlukla Türklerin oturduğu bir binada çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan 53 yaşındaki bir Alman tutuklandı.

Mahkeme, yangın çıkan evde tek başına oturan ve kundaklama suçundan sabıkası bulunan Alman hakkında tutuklama kararı verdi. Savcılık ve polis, yangının yabancı düşmanı bir eylem olmadığını kaydetti.

Aldingen kasabasında, 6 kişilik Öztürk ailesiyle 3 kişilik Bulduk ailesi ve 1 bir bekar Türk vatandaşının yaşadığı evde, önceki gece yerel saatle 01.20'de yangın çıkmıştı.

Gece vardiyasından evine dönen Ahmet Bozkurt adlı Türk vatandaşı, yangını fark etmesi ve binada oturanların zillerini tek tek çalarak uyarması sonucu bir faciayı önlemişti.

18 Kasım 2004 13:14 !!!!!!!!
Camiye yönelik saldırdılar Almanya'ya sıçradı. Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde Heidelberg kenti yakınlarında Sinsheim kasabasında bir cami kundaklandı.

Heidelberg Savcılığı, kimliği belirsiz kişilerin dün gece geç saatlerde caminin kapısına bir molotofkokteyli attığını, kapının üzerindeki bir camın kırıldığını, tahta kapının da hasar gördüğünü bildirdi.

Bir kadının yangını görerek büyümeden söndürdüğünü, bu nedenle caminin iç bölümünün hasar görmediği belirtildi.

Herne'deki yangın kesin kundaklama!
Almanya'nın Bochum kenti yakınlarındaki Herne kentinde, Türklerin de oturduğu çok katlı bir binada 2 gün önce çıkan yangının nedeninin kundaklama olduğu açıklandı.

gibi devam ediyor..
Saripapatya Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla