Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - 2de1 Fikra Depolama Servisi:))
Tekil Mesaj gösterimi
  #1831 (permalink) Alt 21-03-2008, 13:49
HüzünBaz
''eLKaDını''

HüzünBaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

нüżüиßαż

Rep gücü: 66
Rep derecesi: HüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaHüzünBaz Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

AVUKAT DOKTOR PAPAZ

zenginin biri olumune yakin,biri doktor, biri papaz, digeri avukat olan uc yakin arkadasini yanina cagirarakbir ricada bulunmus.

- 300 bin dolar kadar bir tasarrufum var,bunu yanimda oteki dunyaya goturmek istiyorum. Ama kimseyede guvenemiyorum. Simdi size 100'er bin dolar verecegim. Bu paralari ne olur ben gomulurken kefenimin ic cebine koyuverin.

Adam olmus ve uc arkadasi verdiklerisozu yerine getirmisler.Bir sure sonra doktor vicdan azabina yakalanmis.Diger iki arkadasini cagirarak onlara itirafta bulunmus:

- Hastanenin cok acil ihtiyaci vardionun icin 100 bin dolarin 20 bin dolarini hastaneye sarffettim,kefene 80 bin koydum.

Papaz utana sikila mirildanmis.

- Maalesef ben de ayni gunahi isledimparanin yarisini kilisenin insaatina ayirdim. Kefenin cebine 50 bin dolar koydum.

Avukat gulumsemis.

- Ben sozumu aynen yerine getirdim,kefenin cebine 100 bin dolarlik cek koydum
HüzünBaz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla