| Yeni bir Hayat HerŞeyimLe ; HerşeyiyLe... merhaba arkadasLar.. iLk ve son itirafım oLur insaLLah bu... 21 yaşındayım artık hayatımda o kadar geLgitLer o kadar üzüntüLer yaşadım ki hata üstüne hata yaptım kırmamam gereken kaybetmemem gereken bir çok insanı yaLanLarım ve hataLarım yüzünden kaybettim.Kendimi toparLayamadım sürekLi baskaLarına ihtiyacım varmıs gibi yaşadım.Çok ama çok sevdim hayatımda iLk defa askın sevginin gerçektede ne oLduğunu onda görmüstüm rüya gibi bir senemiz geçti beraber aiLem herkes biLiyordu onu sevdiğimi ona ait oLmak istediğimi oda biLiyordu onu ne çok sevdiğimi ama oLmadı aiLesi beni hiç istemedi beni hep dısladıLar sevdiğimden ayırdıLar sonunda ayrıLdık... ondan ayrıLmak canımı çok yandı onu unutmak için sürekLi baskaLarını sevmeye çaLıstım ama hiç basarıLı oLamadım çok hataLar yaptım hayatıma giren herkesLe oynadım ama artık yoruLdum hem kendimi kandırmaktan hemde baskaLarını kandırmaktan... hayatımda suan biri var çok saf ve tertemiz biri artık onu üzmek istemiyorum ve onunLa hayatımın en güzeL günLerini yşamak istiyorum.. herseyimden sıyRıLdım tüm hataLarımı bıraktım ve yoLuma artık sadece muradım ve aiLemLe devam edeceğim... aLLahım beni utandırmasın...
Konu HüzünBaz tarafından (06-08-2008 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.
|