işyerimmmmm Arkadaşlar benim nefret ettiğim yada beni delirten konu iş yerindeki arkadaşlar Tabi arkadaş denirse…. Ya ben işe gireli 5 ay oldu 5 aydır beni çekemiyorlar bir stajer kıss vardı ona bişeyler öğrettim geçen gitmiş patrona ben filizden daha az maaşla onun işini yapabilirim demiş Buda yetmezmiş gibi ben muhasebeciyim üretime bakan arkadaş beni kıskanmaktan kurudu artık her şeyimi kıskanıyor çekemiyor çok konuştum yapma etme yok aynı hepsi değişen bişey biri vardı oda benim yüzüme gülüp arkamdan o kızlarla bir olup kuyumu kazıyormuş anlayacağınız kimse kalmadı güveneceğim ben kapıdan çıkıyorum hemen patrona beni şikayet ediyorlar yalan yanlış gerçekler ortaya çıkıncada benimle konuşmuyorlar utandıklarından değil psikolojik olarak beni yalnız bırakmak için planları benim sıkılıp işten çıkmam stajerin yerime geçmesi üretimdeki kızın sorumlu olması ölcem sinirden ben o kadar milletin kalbini kırmaya calışırken bu olanlar beni bunalttı şimdi yapa yalnızım 3 kıss bir oldular gülüp oynuyorlar bense muhatap bile olmuyorum ama bu seferde canım sıkılıyor Böyle insanlardan nefret ediyorum hepsini Allaha havale ediyorum… kesin şimdi 2de1 e girdiğimide hemen yetiştirirler patronuma of ya deli olcam |