hrant dinkin öldürülmesinden yanaydım çok çok önceleride bu kişiyi okurdum
Türkten boşalacak zehirli kanın yerini ermeni kanı dolduracak ifadeleri yazıldığı gün bence infazı verilmeliydi.
ak partinin başa gelmesini zafer olarak görmüyorum ama önemli bir olay çünki bu denli çok oy alıp bu denli yanlış ve pasif siyaset yapılmamalıydı(ayrıca türban eskiden üniversitelerde vardı akp nin tomurcuklanma yılında ileriye yönelik oy kapma mücadelesi için güzel bir oyundu yalnızca)
atlasjet tesadüf.. tesadüfler heryerde herzaman insanoğlunu başına gelir önemli ama...
cumhuriyet mitinglerinin bir çoğu akp iktidarına karşıt eylemlerdir ve demokrasinin gücünü gösterir ama insanımız bir tuhaf oy verip sonrada aynı mitingde pişmanım demek kabul edilemez.
Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olması pek öenmli değil ama tarih neticesiyle bir önemi var olaylar ve olmaması gerekenler zincirinin bir parçası olarak görüyorum.
genel kurmayın 27 nisan bildirisinide "tırt" olarak görüyorum bu ülkenin subaylarına kesinlikle güvenmiyorum bir bildiri ortadan nasıl kaybolur ? saçma sapan bir olaydı
367 ise 102nci maddeyi etkileyen bir madde uzun uzadıya tartışmak gerekir önemli değil ama meclisteki mafyalaşma ve teokratik yönetimi etkileyen bir karardı buda pek önemli değil
Dağlıca da 12 askerin şehit olması kadar içimi yakan, koltuktan kalkıp sinirden sağa sola sataşmamı sağlayan, barut kokularını burnumda, çamurlu kamuflajımı aklıma getiren hiçbir olay olmadı
Konu Karate tarafından (06-03-2008 Saat 05:15 ) değiştirilmiştir.
|