| Duymuyorsun... Çok uzaklarda, altın değerinde sevdam... Uzansam.. yetişemiyorum Düşlesem.. hep yanlış çıkıyor Unutsam.. işte onu yapamıyorum Düşle gerçek arasında sevdam..Yalan mı bilmiyorum..Yalan sevdalarda örtülmüş yüreğim artık buz.. Hiçbirşey ayırt edemez olmuş..Hani "g e l" diyorum, gidiyorsun ya.. Hani "s e v" diyorum, unutuyosun ya..Hani "b ı r a k m a" diyorum, arkana bile bakmadan gidiyosun ya... Sevda yolumu kesmiş.. Kayboluyorum caddelerde.. Çıkmaz sokağa girmişim farkında bile değilim.. Yolumu bulamıyorum Yardım istiyorum senden.. Yalvarıyorum adeta.. "Bak" bi, "Gör" bi.. Yardım et bana.. Yokluğunda kayboluyorum... Diyorum... Ama sesimi duyan yok.. Sonbahar geldi işte.. Yokluğunun mevsimi. Sevmiyorum işte.. Anlıyor musun sevmiyorum bu mevsimi Gidişler mevsimi.. Sen G i t m e.. Sonbaharlar yüreğimde çoşsun.. Sen K a l.. Ayrılık vurmasın bizim sevdamıza.. Gölgeler düşmesin.. Ama nafile.. Her aşk gibi bizimde sonbaharlarımız var artık.. Yüreğimize vurmuş ayrılık saatleri.. Çanlar çalıyor.. Ve Sen; Gidiyorsun..! Ben; Arkandan bakıyorum.. Lanetliyorum sonbaharları.. Hayat işte bundan ibaret.. Gidiş ve bitişlerden… .. Yağmurlar yağıyor.. Ardından mevsimini kışa bırakıyor.. Sen; Gelmiyorsun..! Unut Beni Sevda.. AŞK BANA GÖRE DEĞİL… Diye haykırıyorum sonbaharlara.. Sonbaharlar duymuyor, sen duymuyorsun….. |