Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - yeni bir buluşma yapmaya ne dersiniz
Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink) Alt 07-02-2008, 01:21
KãRdé£éN
Sevda Çiçeğim

KãRdé£éN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.·´¯`·-ღ Krã£'ım ღ-·´¯`·.

Rep gücü: 150
Rep derecesi: KãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

Alıntı:
Kr㣠isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yönetim olarak genel bir buluşma yapmayı bu aylarda düşünmüyoruz.
Buluşmak / tanışmak isteyen arkadaşlar istedikleri gibi organizasyon hazırlayıp bizlere burada gerek geçirdikleri zamanın hatıralarını gerekse resimlerini paylaşabilirler.
aynen

gruplaşma gibi bir durum söz konu u bile olmaz arkadaşlar, siz aranızda anlaşıp buluşabilirsiniz sonra da ne yaptınız ne ettiniz bize anlatın resimlerinizi paylaşın, biz de yaşamış kadar olalım demi ama

walla yakın olsam ben de gelirdim ama malum burdan oralara, hele bu havada, çookk zoorrr
KãRdé£éN Çevrimiçi