| Ynt: Sensiz Kalmayı Kaldıramıyor Yüreğim
!... HOŞCAKAL...!
Ben veda etmeyi pek beceremem.Duygularımıda pek açığa vuramam.Zaten.hele bu veda çok zor geliyor.Aslında hiç böyle bir son görüşmeye gerek yoktu.Ama insanın kanı durmuyor işte,ne varsa bu son anlarda...
Senden hatırlamanı bile istemiyorum,sadece temizliği ve saflığıyla yaşatalım bu aşkı kalbimizin bir kuytu köşesinde...!
Ne güzel başlamıştı.İkimizde gençtik deli doluyduk,çoşkunluğumuzun son safhasında kanımızın kaynadığı bir anda gördük birbirimizi,sevdalandık.
Geceler boyu uykusuz kaldık birbirimizi düşünmekten ,en güzel heycanları en güzel bakışları yaşadık.Hem aşkı yaşadık ,zamanı durdurup utançları ve sitemleri yaşadık.Kavgaların en güzelinide biz yaptık.Çünkü barışmakta ayrı bir zevk veriyordu bize...
Sevdik, sevildik doruğuna vardık kutsal duyguların.AŞK yeminleri ettik tutamıyacağımızı bile bile.Günlerce aylarca yalnız ikimiz varmış gibi yaşadık.Ne alaylı bakan gözlere,nede dost sözlerine aldandık.Kendi ateşimizle yandık.
Romantik şarkıları serin akşam üstleri yaşadık seninle.En güzel çiçekleri verdin bana.Rüyalarda bile hep ikimiz vardık.Gerçek aşkı tatdık bunu sende biliyorsun.
Öyleyse hep aynı duygularla kalmalı değilmi...??Biz birlikte olmasakta...Güzel başlayan güzel yaşanan bu aşkı aynı temiz duygularla bitirmeliyiz.Şimdi de ayrılığın en güzelini en acısını biz yaşıyorus...Ne dersin buda Allah'ın bir lütfu değilmi bize_? Lütfen ağlama...
Neden benimkilerle yarışıyor göz yaşların?Sen benim güçlü kocaman SEVGİLİM değilmisin?Güçlüsündür sen...Sen hep böyle hatırlamak istiyorum,haydi sil gözyaşlarını.Havada kararmak üzere,zaman bize hep acımazdı zaten.Yine öyle çabuk olmamızı istiyor herhalde...
Şimdi arkana bakmadan lütfen git ve herşey burada bitsin... |