Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2008, 11:18   #3 (permalink)
aStrObnX
Bölüm Moderatörü

aStrObnX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

I Need To Just Be.!
Rep gücü: 28

Cool Devamı (:

Tuvalet

Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu.
Korkunç sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı...
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi.
Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.
Ses devam etti: "Nasılsın?"
İlk defa başına böyle bir şey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?"
Ses sordu: "Ne yapıyorsun?"
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
"Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."

------------------------------------------------

Akıllandın

hoca yolculuk sirasinda mola verip bir hana girer, bu sirada hana bir baska yolcu
daha girer ve ikisi birden hancidan yiyecek birseyler isterler. Fakat hanci yiyecek
olarak sadece bir balik oldugunu söyler ve bunu paylasmalarini önerir. Bunun üzerine
hoca 'ben baligin sadece basini yiyecem' der. Hanci bunun nedenini sorar, hocada
'balik basi zekayi arttirir,balik basi yiyen insan akilli olur' der. Bunun üzerine
diger yolcu hemen atilir ve hocaya 'balik basini niye sen yiyeceksin, ben yemek
istiyorum' der. Hoca da itiraz etmez ve baligin koca gövdesini hoca yer ve bir güzel
karnini doyurur, diger yolcu ise sadece baligin basini yer ve sonra hocaya seslenir
'sen koca gövdeyi yedin karnini doyurdun ben sadece kafayi yedim aç kaldim ' der Hoca
da bunun üzerine sunu der 'Bak nasil akillandin'

-----------------------------------------------

Er ve Yüzbaşı
Er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-ALLAH rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım.
-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.
Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.

------------------------------------------------------

Azimliydi...

BİRGÜN KADININ BİRİNİN KOCASI ÖLMÜŞ CENAZE EVİNDE AĞIT YAKIP AĞLIYORLARMIŞ KADIN BAŞLAMIŞ AĞIT YAKMAYA,BENİM KOCAM ÇOK AKILLIYDIII ÇOK ZEKİYDİİİ,İNGİLİZCE BİLİRDİ,FIRANSIZCA BİLİRDİ İTALYANCA BİLİRDİİİ,ARAPÇA BİLİRDİ JAPONCA BİLİRDİ TÜRKÇE BİLİRDİİİ SONRA ARAYA AĞLIYARAK KIZ KARDEŞİ GİRMİŞ ABLAA ENİŞTEM BUNLARIN HİÇ BİRİNİ BİLMEZDİKİİİ NİYE UYDURUYORSUUUUNNNN?KADIN YİNE AĞLIYARAK CEVAP VERİR BİLMESEDE AZİMLİYDİİİ ÖĞRENİRDİİİİİİİ ...
aStrObnX Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla