#1 (permalink)
21-01-2008, 00:24
|
Hırslı 2de1'ci
Kayıt: 16.01.2008 Mesajlar: 966 Rep gücü: 5 Rep derecesi:  | Neydi acaba..  | |  | | | Neydi acaba gözlerinde bulduğum senin Hissettim mi ben seni mutluluğa dair Delicesine esen bir rüzgar oldun dünyama Sildi geçmişin izlerini, başlangıç beyaz bir sayfa Sarsıldı dalımda ne varsa bildiklerim Dirildi birden hayat kaynağı köklerim Hepsi yalanmış bağlılık yeminlerim, Sarsılmaz gerçeğim, senden önce öğrendiğim Bir tek doğru bildiğim, Gözlerine yenileceğimdi senin Nedeni bellidir ömür törpüsü Acımasızca ruhunda işler zaman Bir gurur vurur beni, gelemem Bir de seni andıkça gelen öfke nöbeti Kap karanlıktır o anda, İner üstüme bir sis bulutu Çıngıraklı bir ayrılık deler gecelerimi, Bağ bozumu olur gündüzlerim Kuşların ağıdı ulaşır kulaklarına, Çığlıklarımı duydukları zaman Parlak yıldızlarını görürsün, Sahte güzelliğidir gecenin Çırpınır sende yaşamak için, Kullanır gözlerinde yakamozları Bir maziye dem vurur, Bir umut saçar bedeninde ışıkları Alırsın eline kadehini, Bağlarsın iskeleye sandalı Arsız bir sırıtma yakalarsın, Kalleşliğinde gecenin, Firari duygularım, saklıdır korkularım, Kimseye güvenemezken ben Sormadan aldın, götürdüğün öbür yarım Değişti şimdi bende bütün dualarım Gitmiyor gölgen, duvarda çakılı hayalin An be an yaşadığım, yaşattığım ziya’nın Kim bilir belki de hoyrat bir gecenin, Zincirlere bağlanmış kölesiyim ben. cyrano | |  | |  | |
| |