Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Özenti(bezemeye çalışma) Çılgınlığı.. Nedir? Nedeni Nedir?
Tekil Mesaj gösterimi
  #31 (permalink) Alt 19-01-2008, 23:50
FeYeZaN
KüRRe-i Arz

FeYeZaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tevekkeltü Alallah..!

Rep gücü: 19
Rep derecesi: FeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımFeYeZaN Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Alıntı:

gelelim asıl konuya feyazen arkadaşımız ne yapabiliriz diye sormuş şimdi burda
feyazen arkadaşım,sokakta gördüğümüz adamın gidip gırtlağına yapışacak halimiz yok sen niye böyle yapıyosun diye
kimsenin kimsedende hesap sormayada hakkı yok
kişiye gitsen sorsan arkadaşım neden bu şekildesin falan diye,oda diyecekki sana yüzde yüz sanane isteyen istediğini giyer sen ne karışıyosun,isteyen istediğini yapar der gibilerinden bi ton laf şacmalar sana ve moralinide bozduğu yanına kar kalır yani benden sölemesi
sevdanın rengi kardeşim bu açıklamayı daha önce yapmıştım ama tekrar yapmak zorundayım sanıyorum..

ben demedim ki önüne geçen kişiye; ''hey birader sen neden böylesin.. sen özenti sorunun var gel seni düğzeltelim..'' diyelim demiyorum ki.

ben diyorum herkezin cevresinde sözünü geçirebileceği.. bir şeyler anlatabileceği.. hayatına yön verebileceği insnalar vardır.. bunlar yünlendirilmeli.. bunlara izah edilmeli diyorum.. zaten daha önce de yazmıştım elimizin uzanacağı kişiler diyerek.. daha dikketli olunursa daha verimli olur geliba..

diğer düşüncelerinde sana katılmamak mümkün değilş seninle hem fikiriz lakin çalışmadan emek olmadan da olmuyor..

Allah Razı Olsun Kardeşim..
FeYeZaN Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla