#1 (permalink)
19-01-2008, 15:29
|
SEVDE YARDIMCI Sırlı Acı Müptelâsı
Kayıt: 01.06.2007 Yaş: 18 Mesajlar: 2.193 Rep gücü: 24 | Bir Köy Hocasının Yediği İlginç Dayak Sebebi  | |  | | | 20 yaşlarında bir köylü genç, kalabalık köy kahvehanesine gelir. Köy hocasının masasına gelip oturur. Koyu bir muhabbetten sonra genç hocaya: Genç: Hocam, ben helal süt emmiş bir kızla evlenebilir miyim? der. Hoca: Tabiki de oğlum. Nasipse neden olmasın. Genç: Hocam! Bizim nikahı sen kıyarsın değil mi? Hoca: Evet oğlum. Kıyarım nihakınızı. Genç: Hocam, benim oğlum olur mu? Hoca: Allah dilerse olur. Genç: Adı ne olsun hocam? Hoca: Sen bilirsin oğlum. Genç: Mehmet olsun. Hoca: İyi maşAllah. Genç: Hocam Mehmedimin adını kulağına okursun değil mi? Hoca: Okurum oğlum. Genç: Hocam, köy çocuklarını okuttuğun gibi benim mehmedimi de okutursun de mi? Hoca: Okuturuz evladım. Okuturuz. Genç: Hocam! Mehmedimi döver misin? Hoca: Yaramazlık eder, saygısızlık ederse döverim. Genç ayağa kalkar, hocayı evire çevire döver. "SEN BENİM MEHMEDİMİ SAHİPSİZ Mİ SANDIN! KİMSESİZ Mİ SANDIN HEE" Hoca olmayan çocuk yüzünden dayak yemiş olur yazık Çok gülmüştüm hasta halimle. Allah'ım... VesseLam | |  | |  | |
| |