Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2008, 10:38   #5 (permalink)
adLer
Kendini aşan 2de1'ci

adLer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

!..363..!
Rep gücü: 19

Yorumumu da yapayım arkadasım ayıp ettin

Bak bi iş veren olarak cevap vereyim...Ben işsizim diyen adam ya hiç bir halttan anlamıyodur yada ücret az gelir..Bizim insanımız kendini daima üstün görüyor,cebine girece olanın hep yukarılarda olmasını ister..Ücreti fazla ister ama iç gücü az olur...

Üniversiteden mezun olmustur iş bulamıyordur..Bulamaz cunku sadece universiteden mezun olmus,diploması var ama işini bilmiyor.

Ben işsizim diyenlerin %80'i böyle insanlar.Onun için ben bu ülkede iş bulamadım kardeşim diyen her insana inanmıyorum..İnsan kendini geliştirmedikten sonra hiçö birsey fayda etmez..

Sadece Kocaeli'ye bakarak şunu söyleyebilirim sana bugun peşimize 5.000 kişi takalım ((bu sayının eksiği olmaz fazlası olur emin olabilirsin..)) Kocaeli'de sanayiden baslıyalım fabrikalara girelim,ordan cıkalım baska yerlere gidelim arkadas biz iş arıyoruz diyelim,iş veren desinki bana 100 tane kaynakcı lazım,arkandaki o binlerce kişiye dön bak ve arkadaslar duydunuz 100 tane kaynakcı lazımmıs de sunu duyarsın, biz kaynakcılıkmı yapıcas şimdi...baska yere git garson lazımmıs de biz garsonmu olcaz derler...

bizim insanımız anasının karnından müdür dogmus,onun için ben kendim adıma bu ülkede işsizligin olduguna inanmıyorum.
adLer Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla