Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2008, 03:53   #18 (permalink)
oNLy_yOu
İşi kavrayan 2de1'ci

oNLy_yOu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Liberta per gli ultrAs !
Rep gücü: 47

Alıntı:
_P!nK_ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
sorularıma başlamadan önce profilim hakkında oluşturulan spekülasyonlar asılsızdır.o profiL deişmicek
dEğiŞeCek dEdiM bi keRe

gel gelelim sorularıma(:

haDi geLELim..

hayatta herkese 2. bi şans verilmeli mi?

düZeLEcEği kOnuSundA ki inANcımA bAĞLı..

kincimisin yoksa unuturmusun?

kEsiNLiKLe iÇtEn iÇe kiN tuTMAm..uNutAMaYaCağIm biRşEy oLmuşSa iÇimDe tuTmaM bELirTiRim kaRşıDakiNE..

insanLarın yaLanlarını yakaLadığında yüzLerine vururmusun yoksa sabredip kendisisin itiraf etmesinimi beklersin?bu konuda sabrının sınırı?

iTirAf eTmesi iÇin eLiMdEn gELdiĞi kadAr "iMa" yoLuNa bAŞvuRUrUm.. yALanIn bANa eTkiLEriNe bAĞLı oLARAk diREk yüZüNe vUrUp yoL dA veREbiLirİm..

bi ortama girdiğinde giirşken konuşkanmıısndır...yoksa insanları izler ve izlenimlerin doğrultusunda nabza göre şerbetmi verirsin?

oRTamI tAnıMıyOSam biR süRE tAnıMaYa çaLışIRıM.. orTamImA yAbAnCI biRİNin gELip zIRt diYE LAfA giRMesiNDen hOşLanMAm çüNkü.. hOşLanMAdığIm şeyi de yApmAmAya çaLışIrIm.. sOnrAsınDA uYguN yeRden LAFA giREriM.. pIs pIs oTuraMam

kıskançmısındır?

güVenMEyi tERciH edERim..

öLümden korkarmısın?

kOrKaRım.. "kiM kORkMAm diYoSa dA yALan söYLEr" giBİ iDdiALı biR cüMLe de kurAbiLirİm.. öLünCe bi yErim aCır mı kOrKuSu dEğiL aMa.. kiM eBEdi haYat iÇin haZır oLDuğUnu söYLEyEbiLir ?

öLümün saan hissettirdikLeri?

biLiNmeMEzLikTEn kaYnakLAnAn biR üRpeRti uYAnDırSa dA bEn kesinLikLE biR sOn oLArak göRmüYorUm öLüMü.. aMa yAKınLArımDAn biR vEFAt eDiNcE dE bUnU düŞüNmE oLguNLuğUnDa oLmaDığImı Da iTİraf eTMem geRek... üZÜnTü vEriR keSinLiKLe..

öLümü bu kadar korkunç kıLan sebep sence ne?yada çoğu insanı saran bu korkunun nedeni sahiden öLüm korkusumu yoksa öLümden sonraki hayat ve yaşayacakLarı şeyler mi?

yUkaRıDA söYLediM "biLinmeMEzLik"..

en son gittiğin ve en beğendiğin sinema fiLmi?

eN sOn giTtiĞim fiLm "kaBadayı"
eN bEĞeNdiĞim, hasTAsı oLDuğUm, hEr böLüMünü siNeMAda 4 keRe izLEdiĞim fiLm "yüZüKLEriN eFEndiSi"..

iLerde kendi hayatını filM yapmanı yada kağıda dökmeni isteseLer adı ne oLurdu?

vALLa bENdEn fiLm dE çIkMaz kiTAp TA

cesaretLimisindir...?adrenalin ve macera dolu şeyLEr severmisin?

eVEt.. haSTAsıYım ..

hayatta sana yapılmasını istemediğin yada hiç görmemeyi dilediğin korktuğun şeyler varmıdır?

vArDır mUhaKKak..aMA çOk kÖtü kOmpLo tEoriLEri yazmAk istemiYOruM.. o yüZDen yüKSek müSADEnLe bU sOruYu pas gEÇmEK isTiYorUm

yine gelicem kayfecim

tEŞEkküR eTmekLe berAbEr gELmEni sAbırSızLıkLA bEKLEyEcEğiMi dE vuRguLaMAk iStiYorUm
oNLy_yOu Çevrimdışı