Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 01:26   #1 (permalink)
Krã£
Banministrator!

Kr㣠- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 150

Taksimde yaşanan utanç verici tablo

Alıntı:
Yılbaşı gecesi Taksim Meydanı'nda utanç verici olay. Yanlarında erkek arkadaşları olan turist kızları taciz eden 50 kişilik grup objektiflere böyle yakalandı.

Olanlar üzerine şaşkına dönen kadın turistler yanındaki erkek arkadaşlarıyla birlikte kapalı bir mekana sığındı. Kapalı mekanın önünde beklemeye başlayan çocukların çoğunlukta olduğu grup, polisin sözlü müdahalesiyle dağıtılmak istendi.

Polisin müdahalesinin ardından kafeteryanın önünden çekilen grup üyelerinin bekleyişi devam etti. Kapının önünün boşalmasını fırsat bilen kadın turistler kendilerini dışarı attı.

Turistlerin dışarı çıkmasıyla birlikte yaklaşık 50 kişilik erkek grubu, turistleri taciz etmek için takibe devam etti. Turistlerin yürüyüşü sırasında grupta bulunan bazı kişilerin bayan turistleri elle ve sözlü tacizde bulundukları gözlendi. Bayan turistler, kendilerini takip eden erkek ordusundan kurtulmak için taksiye binmek istedi.

Taksinin çevresini saran kalabalık grup, taksinin hareket etmesine engel oldu. Uzun süre taksinin çevresinde bekleyen grup, zaman zaman kapıyı açarak sözlü tacizlerde bulundu. Taksinin etrafından uzaklaşmayan gruba polis ekipleri sözlü müdahale etti. Polis ekiplerinin 'dağılın' uyarını dikkate alan şahıslar, bir süre sonra ortadan kayboldu.

/internethaber
Neydik ne olduk mu diyeyim, zaten böyleydik de yavaş yavaş mı ortaya çıkıyor diyeyim anlamadım. Avrupalıların "barbar Türk" adını verdikleri bu 'magandalar' olsa gerek diye düşünüyorum, şayet böyle insanlarla aynı toprakları paylaştığım için utanıyorum. Geçmişimin böyle utanç verici sahneler yüzünden lekelenmesinden haya ediyorum.

Bu tablonun sebebi nedir bunu da çok merak ediyorum. Cehalet insanlara bunları yaptırabilir mi? Yaptırıyorsa bu kadar cahil insanı seçerek mi yolladılar bunları yapması için, adımızı lekelemeleri için.. Yoksa telafuz hatası mı yapmaktayım. cahil değil de çok akıllılar bunların hepsi planın bir parçası mı demeliyim..

Nasıl bir toplum olduk, nasıl bu hallere gelebildik, nasıl böyle ahlak yoksunu insanlar oluverdik düşündükçe beynim duracak gibi oluyor..
Kr㣠Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Kr㣠için teşekkür edenler 14 kişi.
adLer (03-01-2008), Angelina@ (03-01-2008), BLUE_ROSE (03-01-2008), BurcuUu_ (06-01-2008), eLyA (03-01-2008), fuzuli (03-01-2008), hilebaz (29-03-2008), KãRdé£éN (03-01-2008), Life_is_beautiful (03-01-2008), mavixanka (03-01-2008), Osmanlıkızı (03-01-2008), ReBeL_Young19 (03-01-2008), Safak (29-03-2008), zuzu (03-01-2008)