02-01-2008, 23:50
|
#1 (permalink)
|
hı hı.. Kayıt: 03.09.2007
Mesajlar: 775 Rep gücü: 37 | eqretiyim $imdi.. sadece, eqreti.. qerekSiz ve unutuLmu$ ayrıntıLarın inSanıyım.. beni anLamakta, bazen ben biLe zorLanırım.. dev bir $arap bardaqında yüZerim rüyamda.. rüya cınqıraqımLa uyanıp sabahLarı, 6 $ehir siLerim hafıZamdan.. cöLLer kaLır qeriye.. iLk qünden seviyorum diyenLerLe, cürümü$ vaadLerLe ve hayatı yaLan doLan oLanLarLa i$im oLmaz artık.. pinokyo haric kimSeye qüvenmem.. cünkü biLirim, yaLanLar burunLarı deqiL, acıLarı uZatır sadece.. Ey Sen.. ayrıLıqın haZin tadı, iki durak araSı yaLnızLık.. qözLerime doLdun.. bu haLdE biLe aqLamazdım.. ama ıSLak qeCmi$i zaten coCukLuqumun.. yükSek binaSı, ve qörüyor odanı semtin en qüZeL yerinden diye.. az kaLdı.. itfaiyeCi oLacakdım memLeketiniZe.. Ey Sen.. coCukLuqumun haZin tadı.. kapatıp camLarı üZerime, sOkakda bıraktıqın coCukLuqumun yeL qirmez, ü$ü(n)mez evLerindEki yonca yapraqı.. qamzeLi qüLü$Lü kıZı.. $iZoFreN´ik yanSımaLarda ki pencerendE kaLdın kendi(n)Le.. buquLu karanLıqın aLtında keSkin qözLerim.. ve hüZünLü yüZüm iLe.. ko$turmaSı bitmi$, yoruLmu$ kö$eSindE hayatın.. qeCeSinin karaLarını qözLerine cekmi$ iStanbuL kadar aCizim kar$ında.. iStanbuL kadar kimseSiz.. tıLSımını kaybediyor hayat.. $iZoFreN´ik yanSımaLardaki penCerenin dı$ına bıraktıqın sevdamLa, aranda yarım qöz meSafeSinden.. yarım qörünen qüLü$ünden.. sebep yanaqına dü$eCek mutLuLuk qamzeSinin heSabında kaLmı$ coCukLuqumun.. cıLız seSLere bürünmü$ yüreqinin doLdurabiLeceqi bir kaLp cırpıntıSı kadar seviyorum seni.. sen.. benim akSimSin aSLında.. aynada ki akSi yüZüm.. ne kadar ters yanSıSanda dünyama, inSan.. kendinden kacabiLirmi.. ( : koLLarımı aCıp.. kendimi arkaya bıraktıqımda, sen hep.. daha da qideCek durdun.. ne dü$üp yere, senin iCin kanayabiLdim.. ne dE, bırakıp kendimi senin oLabiLdim.. |
| |