Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2006, 11:37   #10 (permalink)
_aLmİrA_
Bölüm Moderatörü

_aLmİrA_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mutLuLuğu'm'sun!
Rep gücü: 38

Ynt: Tesettürün defilesi olur mu ?

Alıntı:
yanliz_ask isimli üyeden alıntı
ben altına Mavi daracık kotpantolon giyip üstüne beyaz gömlek ve birazdaha koyu bir başörtü(Renkli) taklıp birde benim katlanamadığım sanki babası nalbur sahibi gibi yüzüne 30Gr makyajla sokağa çıkan bir kızı nasıl savunacaksınız.

ama açıkça belitmek istiyorum yaz geldi birçok arkadaşımızda dışarıda görüyor şuanda sadece annesi ve babası istiyor diye kapanan ama dışarıda normal açık saçık giyinen bi kızızn bile cesaret edemeyeceği pozları davranışları sergileyen kızlarvar.
kardeşim bu yorumuna katılıyorum.bu tür örtülüler savunulamaz.savunulacak bir tarafları da yok zaten.böyle makyajlı,topuklu ayakkabı giyen,cezbedici kokular sürünen,binbir çeşit takı takan...vs.
örtülü gördüğüm zaman ben de sinirleniyorum...bu konuda haklısın

ama demişsin ki....

Alıntı:
yanliz_ask isimli üyeden alıntı
ben şahsen şüanda tesettürlü arkadaşları pek savunmayacağım neden diye sorarsanız bu bazen bana yobazlık gibi geliyor.
ama YOBAZLIK... bu değil işte..ya böyle deyince söyliyecek söz bulamıyorum..
kardeşim biz ne yaptık ki 'gerici' damgası yedik.dinimizi yaşamaya ÇALIŞMAKTAN başka...
Ve istediğimiz şey dinimizi yaşadığımız gibi okumak da...Bizim ne suçumuz var ki herşeyden kısıtlandık.
Suç mu hem dünyayı hem ahireti düşünmek.
Bir kez ölümü düşünsek kardeşim.70-80 yıllık hayat için ebedi hayatı tepmesek.
biliyor musun ki burda başı açık okumak istemeyip de yurt dışına çıkan ablalarımız,kardeşlerimiz
orada derece yapıyor.yüksek yerlere geliyor.bu mu yobazlık sorarım..!
bu mu gericilik.
çağdaşlık diye yıllardır inim inim inledik de ne oLdu.geliştik mi batıya özenmekten başka.
peki batının neyini aldık?
açıklığını,iğrenç yaşamını..
peki orada müslüman kızların kapalı okuduklarını biliyor musun? orada neden izin veriliyor buna..?

ÇÜNKÜ KAFANIN DIŞINA BAMIYORLAR,İÇİNE BAKIYORLAR...İÇİNE....

ve demişsin ki defilede bişey yok,yapılabilir.
aklındaki herşeyi çıkar ve sadece 'bizim erkeklerden gizlenmek için örtündüğümüz' düşüncesini benimse şuan...
bunun için kapanmakla,orada milletin içinde oradan oraya kırıtmak zıt düşmüyor mu..
bu konuda bizim penceremizden bak..
zıt düşmüyor mu..çelişki değil mi...

neyse kardeşim..kusura bakma damarıma bastın.çok yazdım bunun için.
hakkını helal et..
son olarak da şu sözü yazmak istiyorum...

BİR EVİNİ YÖNETEMEYEN İLERİCİ
ÜÇ KITAYA HAKİM OLAN ECDADIN MI GERİCİ...!!
_aLmİrA_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla