| Ynt: Tesettürün defilesi olur mu ? Aslında Dini Konular bölümüne hiç uğramam ama arkdaşaın söylediği bana biraz garip geldi bende yorumumu ve düşüncelerimi fazla göze batmadan paylaşmak istiyorum.
Tesettürün Defilesi olurmu? Olur neden olmasın her elbise Giyside olduğu gibi dikkat edin ondada bir moda marka ve bir özgürlük tarzı var.
ben şahsen şüanda tesettürlü arkadaşları pek savunmayacağım neden diye sorarsanız bu bazen bana yobazlık gibi geliyor.
ben altına Mavi daracık kotpantolon giyip üstüne beyaz gömlek ve birazdaha koyu bir başörtü(Renkli) taklıp birde benim katlanamadığım sanki babası nalbur sahibi gibi yüzüne 30Gr makyajla sokağa çıkan bir kızı nasıl savunacaksınız.
eyer edebiyle açıksaçık olmayacak sergilenen kadının vucuthaltları belirginleşmeyecek şekilde ise bence defile olayına girilebilir zaten yapılıyorda.
ama açıkça belitmek istiyorum yaz geldi birçok arkadaşımızda dışarıda görüyor şuanda sadece annesi ve babası istiyor diye kapanan ama dışarıda normal açık saçık giyinen bi kızızn bile cesaret edemeyeceği pozları davranışları sergileyen kızlarvar. |