| Cocuklar icin cok iyi gelebilir diye dusunuyorum cogu zaman gitmek istemiyorlar cocuklar bu arada pfungstadta duymustum hoca dövüyormus bence cocuklara sicaklikla davranmak gerek ve denildi gibi sevdirmek gerek ...
sonrasinda zaten kendi istekleri ile gelirler diye dusunuyorum ama hoca hakkinda yorum yapamicam sadece su espirisi cok güzeldi radara yakalandik birde cocuk derken yani genclere cok cok hitap etmek gerek en zor yas donemleri ...
güler yüzlü olmak zaten islamin kuralinda var bi iyilik ediyorsun surat asik felan ne anlami kalirki? veya kalabilir?
Kendi rizasi ile yaptini gostermek candan bir gülümse yeterlidir diye dusunuyorum .. Ahize olayina gelince adamin büyük sevap almasini sagladi onlar kullanildi surece onun kac katini Rabbim verecekdir [Cuma Namazinin Farzini ] kilinca birakiyormus farz ibadetler yapilmasi gereken ibadetler sünnet olanlarda Efendizimin sünnetleridir... bilmiyorum bu konuda dogrumu yapiyor veya yanlismi ama sunu diyebilirim koskoca insanlar buna kendileri karar verebilirler diye dusunuyorum [yapan ne yaparsa Kendisine yapar !] Kusurum varsa yorumda affola ilginc konu, ileride gitmis olabilir saygiyla ... tskler güzel konu iciin kalem....
Konu Osmanlıkızı tarafından (28-12-2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
|