Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - ...Galatasaray Son Dakika Haberleri....
Konu
:
...Galatasaray Son Dakika Haberleri....
Tekil Mesaj gösterimi
#
5
(
permalink
)
24-04-2006, 13:28
FaTaL eRROR
Hırslı 2de1'ci
... Son siGaraMıN tAdı ...
Rep gücü:
14
Rep derecesi:
Ynt: ...Galatasaray Son Dakika Haberleri....
Yönetim'den Florya'ya çıkarma
Başkanımız Özhan Canaydın dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'ne çıkarma yaptı, derbi şokuyla sarsılan teknik heyet ve futbolculara moral aşıladı.
Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, futbol şubesi sorumluları Fatih Gökşen, Haldun Üstünel ve Tunca Hazinedaroğlu ile birlikte antrenmanı tesislerin balkonundan izledikten sonra Gerets ve oyuncularla bir toplantı yaptı.
Belçikalı teknik adamdan 4-0'lık ağır yenilgi yüzünden son derece moralsiz olan takımı bir an önce toparlamasını isteyen ve bu konuda yönetim olarak her türlü desteği vereceklerini bildiren Canaydın ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğine dikkat çekti. Özhan Canaydın, "Moralinizi bozmayın. Bu iş daha bitmedi. Siz kendi oynayacağınız maçları kazanın. Önümüzde üç hafta daha var, her şey değişebilir" ifadelerini kullandı.
Yönetici Haldun Üstünel ise yaptığı açıklamada, yönetim olarak teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını belirterek, taraftarlardan kalan maçlarda takıma destek olmalarını istedi.
Kaynak: Milliyet
FaTaL eRROR
Açık Profil bilgileri
FaTaL eRROR - Özel Mesaj gönder
FaTaL eRROR - Daha fazla Mesajını bul