Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - acılar
Konu: acılar
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink) Alt 13-12-2007, 23:11
Alacakaranlık
Kendini aşan 2de1'ci

Alacakaranlık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

karanlığa mahkum aydınlık bir yürek.

Rep gücü: 40
Rep derecesi: Alacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

bu sayfada okudugum yazılardan en güzeliydi.
bu yazıyı okurken çogu yerde kendimi buldum diyebilirim.hatta bi an sinirlerimde bozuldu sanki ben yazmışım benim duygularımmış gibi...(birde okurken dinledigim zerrin özer,kenan ışık düetininde etkisi var tabi.)

""""Şimdi buraya yazıyorum seni benden sonra bir kaç kişi okuyup ellerine,yüreğine sağlık diyecekler..Bilmeyecekler ki bunlar benim sessiz çığlıklarım,sana yakınlığım,hepsi senden bir alıntı bir parça,ve bilmeyecekler ki.. """
""ben belki bunun degerini önceden beri bildigim için insanların duygu ve düşünceleiryle yazılmış özellikle bu tür sıkıntı acı kederi paylaşan yazıları hızlı hızlı lakayt bi şekilde okumaktan yada güzel bir alıntı diyip geçmekten rahatsızlık duyuyorum.

neyse belki gereksiz ayrıntılara takılmış olabilirim.bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim.
Alacakaranlık Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla