#8 (permalink)
04-12-2007, 21:52
|
Sevda Çiçeðim ·´¯`·-ღ éLéSSãR ღ-·´¯`·
Kayýt: 18.06.2006 Yaş: 22 Mesajlar: 15.583 Rep gücü: 150 |  | |  | | | her ne kadar bu konudaki düşüncem ortada olsa da yine de bi açıklama yapmak istedim
internette tanıdığınız birini sevebilirsiniz, gerçekten aşık olabilirsiniz.. ama bu tüm sevgiler için geçerli değil.. Alacakaranlık da bahsetmiş, resmini gördüm aşık oldum, yazını okudum beğendim senden hoşlandım vs. bu tür şeylerin yalan (ya da hayal) olduğu konusunda herkes hemfikirdir eminim.
ama aşk heryerde aşktır.. internette tanıdığın birine de aşık olabilirsin, zamanla tanıyıp sevebilirsin.. Alıntı: |
.yani insan öyle hissediyor,ilgiden hoslaniyor ama bir iki bulusmada hersey fisss diye bitiyor!
|
böyle olmak zorunda değil işte iki taraf da kendini olduğu gibi yansıtmışsa, sevgisinde yalan yoksa.. ve sadece görünüşü için sevmemişsen birini (ki buna aşk denmez) o zaman gerçek hayatta da sürdürmeni engelleyecek bir durum olmaz..
tamam uzak olur, zor olur, hasret dolu olur.. ama olur.. son olarak şunu da eklemek istiyorum; sadece internette kalan aşklara inancım çok daha az. çünkü bi insana sadece nette tanıdığın kadarıyla aşık olman çok zor.. aşk birşeyleri de paylaşmayı gerektirir.. karşındaki kişinin konuşmasını, fikirlerini sevebilirsin, ama bir de onun gerçek hayattaki yaşam tarzı bi oturuşu kalkışı olur, davranış şekli olur.. bunları da bilmen görmen sevmen gerekir...
imkansız demiyorum ama sadece nette kalan bir sevginin uzun süreli olması bence çok zor  | |  | |  |
Konu KãRdé£éN tarafından (04-12-2007 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir..
|
| |