Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - SanaL Aşk..!!
Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink) Alt 04-12-2007, 21:37
Alacakaranlık
Kendini aşan 2de1'ci

Alacakaranlık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

karanlığa mahkum aydınlık bir yürek.

Rep gücü: 40
Rep derecesi: Alacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaAlacakaranlık Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

sanal aşk; bu konu ne kadar da demode olasada gün geçtikce daha iyi anlaşılan bir konu...
ben eskiden inanmazdım sanaldan bir aşk yaşandıgına tamamaen karşıydım.sonra büyük konuşmanın bedelini çektim hemde öyle ki gerçek aşklar bu kadar yaralamadı bu kadar derin iz bırakmadı bende.

ve ögrendim ki,sanalda aşkta varmış sevgide,şöyle ki sanlada arkdaşlıklar başlar sonra telefondu buluşmaydı aşkı sen oluşturursun yoksa kimse senin fotonu gördüm sana aşık oldum yada senin yazılarını yorumlarını begeniyorum diyip böyle başlamıyorlar ilişkilerine.internetten okudugun bir yazıda duygulanıyor yada seviniyormusun.cevap herkes için de evettir demek ki bi duygu var ister senden gelen ister sana verilen...saygılarımla
teşekkürler burcuUu

Konu Alacakaranlık tarafından (04-12-2007 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir..
Alacakaranlık Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla