#1 (permalink)
03-12-2007, 14:18
|
Hırslı 2de1'ci
Kayıt: 27.11.2007 Yaş: 29 Mesajlar: 727 Rep gücü: 6 Rep derecesi:  | AŞk Gİbİ  | |  | | | aşk gibi.... Birinci Tekil Şahıs Eki Mütemadiyen titrer bedenim, Geçmişe silik bir bakışla. Halet-i ruhiyemi bırakmışım sana. Tüm gerçeklerim,kaygılarım,yalanlarım... Sana ait tüm sevinçlerim. Yaşıyorum,anlıyorum,düşünüyorum... El pençe divan olmuşum,farkındayım... Var Git Bu Akşam Aşıkların Âh`ı Ey zahir, uzak ol aşıklardan, Bir `âh`ına aman yaklaşma sakın, Kaçıver, işitirsen bir `ah`, ondan, Bilesin ki; zelzeleler yakın. Şu gök ayakta ise, aşık için elbet, Yeryüzü sabitse, aşktan olsa gerek, Ne vakit kıyametler kopar alemde, Aşık`tır müsebbib, değişmez gerçek. Durun, durun incitmeyin aşıkanı,Kastınız mı var, cümle cihana,Ateşler saracak dört b... Üzme Kendini Gönlünde yok ise birazcık sevgi Zorlama boşuna üzme kendiniSevilen sevmeye mecbur değil ki Zorlama boşuna üzme kendini Ben seni yıllarca ümitle sevdim Bu büyük sevdayı hep kendim bildim Karşına geçip te bir şeymi dedim Zorlama boşuna üzme kendini Kalbini kırmaktan çekindim inan Söylemek istedim aşkımı bir an Aklına bir şüphe gelmesin aman Zorlama boşuna ü... Mademki unuttum bitti diyorsan Gitmek istiyorsan var git bu akşam Bu aşkın sonunu düşünmüyorsan Gitmek istiyorsan var git bu akşam Yalavarıp kal demem benden bekleme İnanmak hata mış aşkın sözüne Ne olur utangaç bakma yüzüme Gitmek istiyorsan var git bu akşam Sanmaki gönlümü kahır ederim Bağrıma taşlar basar yaşar giderim Zamanı gelince belki gülerimGitme... | |  | |  | |
| |