#3 (permalink)
02-12-2007, 03:03
|
Hırslı 2de1'ci
Kayıt: 27.11.2007 Yaş: 29 Mesajlar: 727 Rep gücü: 6 Rep derecesi:  |  | |  | | | Sensizliğe hükümlü bahar gecelerinde,elimdeki içki kadehine,bin umudu ekleyip yudum yudum içiyorum.
İçkiden değil,özlemden sarhoşum ben.Başımın dönmesine aldırmıyorum ama bu kalp ağrısı öldürecek beni.
Yüreğimin yerinde kocaman bir taş var.Bunu taşımak kolay mı sanıyorsun?.Sana değil sitemim, beni sensiz günlere mahkum eden kaderime.
Öğle bir vurgun yedi ki yüreğim,ben artık iflah olmam.Geçse de zaman,sanmam ki geçsin bu yara.
Bu yarayla da yaşar giderim ama ilacın sen olduğunu bildikten sonra sensiz olmayı kabullenemiyorum.
Kaybolan günlerin güncesini tutmaktan yoruldum.Sana kavuşmak hayali ile bekleyerek tüketilen günlerin hesabını yapamıyorum artık.Şimdi kaybedilmiş mevsimler başladı.Bir de buna nasıl dayanacak kalbim?.
Ben baharın bu sevdaya tanık olmasını isterdim.Bu kentte baharı birlikte karşılamak isterdim seninle.Pencereyi açıp,buram buram çiçek kokusunu çekmek, her bir güneş ışığının tenimin gözeneklerinden girip akışını hissetmek
isterdim.
Güneşli bir günde ve ılık bir bahar yelinde uçurtma uçuran bir çocuğun sevincini yaşamayalı o kadar uzun zaman oldu ki...
O çoçuğun sevinçi değil miydi seni bana çeken?.O çoşku değil miydi yüreğini aşka açmanı sağlayan?.
Herşey bir rüya gibi güzelken askerlik girdi aramıza, önce ben,sonra sen gittin,o çocukta gitti.Benim gibi oda bekliyor seni......
Adın asla eksilmiyor dilimden.Adını ezberletmediğim tek bir sokak bile kalmadı bu kentte.Nereye gitsem seni de götürüyorum.Seninle uyuyorum,seninle uyanıyorum,seninle yatıp seninle oturuyorum.Varsın ve olacaksın,her anımda.....
Ah,nasıl özlemişim seni nasıl...Alev alev yanıyor hasret içimde.Ben o yangını söndürecek bir tek damla su bulamamanın çaresizliği içindeyim.Gelmelisin artık ki ne varsa gitmeli bende başkalarından kalan.Bu yangını söndürmek için gelmelisin.
Günün çekildiği bir saatte,karanlığın aydınlığa böründüğü,hüznün sevinçe dönüştüğü,siyahın beyaza tutulduğu bir saatte gelmelisin.
Sevdanı da getirmelisin bana.
Ancak o zaman bitecek bu özlem.Sensizlik günceleri toprağın altına gömülecek,bir daha çıkmamak üzere.Sevdamız ertelenmeyecek.
Çünkü bitmeyecek bir aşkın deli gönüllüsüyüm ben.Yaktım gemileri, bu sevdadan dönüşüm yok.Ben bu yolda yürüyorum.Geleceğin güne kadar yalnız,geldikten sonra birlikte.....
Beni yalnız bırakmayacağını biliyorum.Hep derdim ya kendime değil sana güveniyorum."Ne yapayım böyleyim,bana katlanacaksın, bir ömür boyunca" demiştin.
Evet sana katlanacağım hemde isteyerek son nefesime kadar.Ama ne olur geçikme....
Bir kayıp bahara daha dayanabileceğimi sanmıyorum.... | |  | |  | |
| |