#1 (permalink)
28-11-2007, 16:20
|
Hırslı 2de1'ci uSuL uSuL qeLiyorum..
Kayıt: 03.09.2007 Mesajlar: 589 Rep gücü: 17 | bana dOkunma..  | |  | | | Off offf.. Nerden qeLdik nereye qidiyoruz.. Haydi bakaLım, bir yerde biterse ne aLa, bitmezse yaman haLimiz.. ÇocukLuqumu dü$ünüyorum.. ho$ ne zaman kafam bir $eye bozuLsa, ne zaman kendimi içinden çıkamayacaqım haLLerde buLsam, hep aynı hikayeye dönmek istiyorum, hikayesizLiqime beLkide.. Eskiden daha mı qüzeLdi her$ey.. Kırık ya$anan hayatLar daha mı cazip qeLiyor bana biLmiyorum.. Paramparça bak, kimbiLir kimin ayakLarı aLtında.. ya$ 26, bu ya$ta biLe yeni hüzünLere kucak açmak, qeçmi$i de$mek ne kadar doqru biLmiyorum.. AkLımda bir $arkı, diLimde bir dua, eLimde bir kutu bira.. Eskiden bo$ bira kutuLarını arka bahçeye atardım, kimse qörmesin diye.. $imdi çöpe biLe atmıyorum, üstüm, ba$ım, odam, hayatım kir pas içinde.. BuLanık ya$amı$Lıqıma ders biLe oLmadan, ba$ım bir $eyLere inat bak dimdik haLa.. Övünmüyorum, sürünüyorum.. Yaza yaza bitiremedim, biraz da buna bozuLuyorum bir yandan.. Yüzümdeki izLer, içimdeki LekeLer, kaLbimdeki aqrı hiç qeçmedi.. SapasaqLam çıkamadıqım tüm sava$Lara yazıyorum, o sava$Ları yazıyorum, bozqunLarımdan ders aLmamı$ım besbeLLi.. Bo$ver, hata dediqin kimin içindir ki zaten.. ELimden tuttukLarı tüm o yoLLara, $imdi bir eLe muhtaç $açLarıma, "bekLe beni döneceqim" yaLanına aLdanı$ıma, saLakLıqıma, Lise yıLLarıma, dünyaya qözLerimi açtıqım o iLk ana, a$ka, yaqmurdan kaçarken doLuya tutuLmaLarıma, tüm ho$çakaLLarıma, sana, bana, ona, hepsine, herkese qeLsin bu $arkı.. Haydi $erefe, yahut $erefsizLiqine (hayatın).. | |  | |  | |
| |