#470 (permalink)
28-11-2007, 03:11
|
DєSєяt_яoSє # ^a£e£uyia # asq'm
Kayıt: 22.04.2006 Mesajlar: 10.843 Rep gücü: 42 |  | |  | | | Bizim Kızlar Futbol Maçı yaparsa....
Top kale çizgisine paralel bir şekilde, yuvarlanarak sağdan geliyor. Ceza alanında sweet var. Kaleye yarım metre var. Vursa gol olacak.
Herkes bağırıyor: "Vur,vur,vuuuurrr!!" diye. sweet: "E top durmuyor ki vurayım!"
Bi ara bi takım topu ceza alanına kadar getirmeyi başardı (Nasıl olduysa). Topa BlackRose vurdu. Rakip takımın oyuncusu olan gulsahay topu eline aldı veeee, gulsahay: -Tamam, tamam tuttum, dedi. hakem anibüsrocker: -Düüüüüüüüt! Penaltı. gulsahay -N'oldu yaaa?? hakem anibüsrocker -Topu eline aldın. gulsahay -E masal'da alıyo ama?!! hakem anibüsrocker -E masal kaleci ama gulsahay -?!?!!!!!
Penaltı kullanılıyor. Bonjuk iyice gerilmiş. Kaleci masal dan tehdit geliyor:
-Hızlı vurursan olacaklara katlan haa!
Bizler dumur...
Bi ara ÇiKoLaTa bacak arasından gol yedim diye 15 dakika ağladı. Meğerse onun kötü bi anlamı olduğunu sanıyormuş..
Top Gecem'de. E tabii herkes topu almak için Gecem'e saldırıyor. Gecem'in tepkisi:
-Ya siz niye hep ben topu aldığımda saldırıyorsunuz bana yaaa?!!!
Kaleci masal sert bir out atışı kullanır. Top forumun mankeni .........'ın göğsünde patlar. Tüm erkeklerin tepkisi aynıdır:
-Aha! Silikonları patladı.
Bir penaltı atışı daha. EliF gerilir, gerilir, gerilir. Koşar, koşar, koşar. Topa sağ ayağının dışıyla bi abanır.............. Sağ çizgiden taç. Firari, diğer kaleci Lavinya_'ya gol atar. Eliyle işaretini de yaparak lafı kor:
-Yedin mi Golüüüüü ?
Bizler dumur...
Hakemlik yapan Kral. Oyuncu kardelen, Kral'ın sevgilisi. Maçtan sonra Kral arkadaşına anlatıyor.. Muhabbet aynen şöyle. Maç sırasında Kardelen, Kral'a yaklaşır ve yavaşça: kardelen -Şu Forum_meleği'ni'i oyundan atsana. Kral -Atamam. kardelen -Niye? Kral -E kız kuraldışı bişii yapmadı ki! kardelen -Akşam sana kural dışı bişii yaparım....... Kral -Ne!!? kardelen -At şunu yaaa.... Kral -Ya kızı durup dururken niye atayım? kardelen -Koşarken at! Kral -??!!!!!
.
.
3 dakika sonra
.
. kardelen -Ne zaman atacan? Kral -Ya tamam sen git Forum_meleği'nin yanına, yap faulü, çamura yat sonra. kardelen -Burası hep halı ama? Kral -Offfff of! kardelen -Nee? Kral -Ya bi git yaaa!! kardelen -Sen bana nasıl..... Kral -Düüüüüüt! Kırmızı kart.
Bu olaydan daha önce Kardelen bi gol atar (Nasıl olduysa?) Tüm takım arkadaşları Kardelen'e doğru koşarken, Kardelen sevgilisi Kral'a (Hakeme) doğru koşar, boynuna sarılır vee... Kardelen -Yuppiiii!!! Aşkım gol yaptım. Kral -Tamam da ben hakemim ama. Kardelen -Eee! Gol diil mi? Kral -Yaa, gol de tamam git şimdi. Kardelen -Niye? Kral -Yaa, şike sayarlar. Kardelen -Şike ne ?!!!! Kral -Off. Tamam, hadi geç yerine. Kardelen -?!!!!!!! | |  | |  |
Konu zuzu tarafından (28-11-2007 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir..
|
| |