benden seçmeler :)) KARADENİZLİ YILANLAR iki karadenizli yılan, karadeniz ormanlarında geziyorlarmış. biri diğerine sormuş; - ula piz zehirlu yılanmiyik da? -haçan nerden çiktü pu şimdu? - az önce dilimu isirdumda       ------------------------------------------------------------------- YUMURTA YAPMANIN 100 YOLU iki horoz mutfağa girerler. etrafa meraklı gözlerle bakarlarken tezgahın üzerinde bir yemek kitabı görürler. kitabın üzerinde " yumurta yapmanın 100 yolu" yazmaktadır. biri diğerini dürter ve der ki; - olum bak lan erotik kitap bulduk alaaaaa         ------------------------------------------------------------------- DOĞUM ilkokulda 3 çocuk bebeklerin nasıl dünyaya geldiklerini konuşuyor Dursun: - bizim ailede hep leylekler getirir Fadime: -bizde hep cül bahcesinde bulunur Temel: - biz façiruz, bizde hep pepekleri annem kendisi yapayi     ---------------------------------------------------------------------- MORG -doktor beni morgamı götürüyorsunuz - evet efendim - ama ben daha ölmedim ki - olsun. zaten bizde daha gelmedik     ------------------------------------------------------------------- BİZİM TAKIM küçük çocuk tuttuğu takımın maçını izleyeceği için çok heyecanlıydı. stayum gişesi önünde sıra kendisine geldiğinde gişedeki görevliye 10 milyon uzattı. görevli parayı aldı ama çocuğabilet vermedi - iyi ama yavrum bilet fiyatları 20 milyon liradır 10 milyonla stada giremezsin. küçük çocuk heyecanla cevap verdi; - bende biliyorum biletlerin 20 milyon olduğunu ama ben yanlızca bizim takımı izleteceğim     
------------------------------------------------------------------- HANGİSİ ? küçük bir çocuk alel acele polis karakolundan içeri girer ve gördüğü ilk polise dışardaki olayı anlatmaya başlar - polis amca dışarda 3 tane adam babamı dövüyorlar polis hemen tutup çocuğun elinden dışarı çıkar anlattığı doğrudur adamlar hiddetle birbirlerini dövmektedirler Polis; - çocuğum hangisi senin baban Çocuk; - işte onlarda bu yüzden kavga ediyorlar
Konu FoRuM_MeLeGi tarafından (02-11-2007 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
|