#1 (permalink)
01-11-2007, 00:06
|
DєSєяt_яoSє # ^a£e£uyia # asq'm
Kayıt: 22.04.2006 Mesajlar: 10.847 Rep gücü: 43 | Kapına Bıraktım Kalbimi..!!  | |  | | | “ Senden önceki hiçbir mutluluk senin gözlerin kadar anlamlı değilmiş meğer...” Sende yaşıyorum... Hayatta yüreğim. Önümde gözlerin, arkamda benliğim.. Şimdi buraya yazıyorum seni benden sonra bir kaç kişi okuyup ellerine,yüreğine sağlık diyecekler..Bilmeyecekler ki bunlar benim sessiz çığlıklarım,sana yakınlığım,hepsi senden bir alıntı bir parça,ve bilmeyecekler ki..
Ben günlerce yitik rüzgarlarla uyandım..
Geceleri sen diye kapattım gözlerimi..
Ve nihayetinde uykuda terk etti beni..şimdi yapayanlızım!
Gitmek neyi değiştirdi söylesene? O gördüğün düşler gerçeğe dönüştü mü,ben karaları bağlarken sen pembe günler mi yaşıyorsun..peki mutlumusun söylesene..? Biletsiz bindiğim yolculuğun son durağındayım....Sana gelirken aynı gökyüzünün altında sensiz tüm kaldırımları ateşe verdim..Sonra da sensiz tüm kelimeleri söktüm dudaklarımdan.. Bir sen kaldın avuçlarımda bir de geceye serdiğimiz yıldızlar.. Sen uyanmadan tüm ceylanları emzirdim ben..Sonra da başucunda bekleyen Melek’lerin uykusuz gözlerine Cenneti karaladım... "Kapına bıraktım artık kalbimi dayanamadım.. " Rüyalar sandım yaşadıklarımı, kabuslar sandım.. uyandım Hala aynıydın yoktu kalbim ve sen kapıyı açmadın... | |  | |  | |
| |