#1 (permalink)
31-10-2007, 18:55
|
αşк - ı кıуαмєт DiKKaT !!! MeLeK WaR :))
Kayıt: 22.05.2007 Yaş: 24 Mesajlar: 4.818 Rep gücü: 25 | Bugün Benim Doğum Günüm  | |  | | | 10 Nisan 2005 Bugun benim doğum günüm. hani aylar önceden planlar yaptırıp son anda mahvettiklerinden. şimdi tıpkı eskisi gibi yorgunum bugünde. tıpkı geçen 3 yılki gibi ağlattın beni, tıpkı geçen 3 yıl ki gibi yoksun en olman gereken anda ki zaten hiç yoktun. sanırım bekletilmenin ne demek olduğunu anlıyorum artık, içim acıyor kanıyor. ama kızma lütfen. nasılsa umarsızca davranıp hiçbirşey olmamış gibi alacaksın gönlümü. o yüzden bakma bu yaşlara. unuttun mu bugün çok mutluyum Bugün benim doğum günüm . . . EYLÜL 2005 ya gelmeliydi yada gitmeliydi temelli. ne yaralarıma merhem oldu nede öldürdü. artık bu çıbanı sıkma zamanı geldi beni affet; seni inanarak güvenerek sevdiğim için beni affet; bu denli sana bağlanıp yandığım için beni affet; imkansızlığına hayırsızlığına tutulup kandığım için... 10 NİSAN 2007 beni seçmiştin sen, gözlerimi bağlayıp aklımı alarak seçmiştin. oysa ne güzeldi ilk zamanlar. hep geleceğinin ümidiyle bekledim günleri, ayları,yılları... arardın yosun gözlüm derdin hatırladın mı? nasılda coşardım sana doğru hani " sensiz yaşayamam " demiştin ya, ben inanmıştım. nerden bilebilirdim ki ilk bana olmadığını. yazdıklarını hatırlıyorum. şiirler yollardın aşk dolu,çiçekler, hediyeler... yanımda değildin ama hep öyleymiş gibiydin. birgün mutlaka geleceğim ve mutlu olacağız derdin. verdiğin sözleri hatılıyorum da; bırak yüzlercesini keşke birini tutabilseydin, doğum günlerimde beni ağlatmak yerine güldürebilseydin. sen hiçkimsenin yapmadığı kötülüğü yaptın bana.aşık ettin, deli ettin ve uzağına sürgün ettin. neyin intikamını aldın bilemedim hiç, tek bildiğim hala hatırladığımda zoruma gidiyor olman. onca sevgiyi haketmemene rağmen sana vermiş olmam. ama sonunda anladım ki, her aşkın sevginin sonu mutlu bimiyor.... Bugün benim doğum günüm. genç bir kadın oldum artık tıpkı istediğin gibi. senin haricinde herşey aynı gibi. unutmadan; yokluğnda evlendim.tıpkı benim sana yandığım gibi bana yanan biriyle hemde. ve bugün düşündüm de, haa seni düşünmek ona haksızlık. zamanında söyleyemediklerimi şimdi duyamasanda söylüyor ve seni bitiriyorum iyi dinle; soğuk bir kış günü başlayıp, bir sonbahar akşamında nokta koyduğumuz, aslında senin HİÇ OLMADIĞIN, benimse bir HAYALE kapılarak zamanımı boşa harcadığım, sevgiden nefrete dönüşmüş içimdeki bı kırıntıları, ayrılığın üzerinden yıllar geçmişken şimdi burda sonsuza dek hatırlamamak üzere bitiriyorum. hemde o en sevdiğin şarkıyla; " Kusursuz bir aşktı bu, kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm, Sen ne yaşadın BİLMİYORUM . . . " | |  | |  |
Konu FoRuM_MeLeGi tarafından (31-10-2007 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir..
|
| |