27-10-2007, 12:53
|
#1 (permalink)
|
ღYiğitseN UsLandır beniღ Kayıt: 26.04.2007
Mesajlar: 4.718 Rep gücü: 46 | HarfLeri doğru söyLeyemeyenLerin Sohbeti +Hamdi, arı mı uçar ayu mı ? -SıkıLdım aytık pis heyifLer ! +Yok nan arkadaş biLmioda onun için soruyoz -Siz ne Laf anLamaz kepaLezeysiniz böyLe, yakayım nan sizi, payaLayım uLeyn, taytakLayım ! aLmiim ayamın aLtına ! + Çok korktuk naniiiikkk r harfine v diyen kişiLer . . . +mevaba.Ben doktovunuz sevdav yavavsağLav. - ?? +TestLevin sonuçLavı geLdide, sizin beyninizde uv vav -ne var ? +uv -o ne ya +tümöv -ne vaktfı bu ? +Türkiye maL ve öküzLev vakfı . .. Hemşevim tümöv işte. uv. kansev kansev ! -bu ne vakfı peki ? daLgamı geçiyon kardeşim +Kavdeşim sizde sonu v iLe biten hevşeyi vakıf sanıyovsunuz ama yaah -anLadım.peki vakıfın sonuçLarLa iLgisi ne ? +kafamı buLuyıvsunuz benimLe ! yaa söyLemiyovum işte v havfini napim yaa öLimmiiiiii kavdeşimm veeeeeee çıkmıyo azımdannn veee çıkmıyooo vee çıkıyo .bak vvvvvvvvrvvvvvv !! -Dur Leyn dur bitane çıktı bak  +aaa havbiden ha.nasıL oLdu acaba r harfini ğ oLarak çıkaranLar -evet sayın seyiğciLeğ.Bukünkü iLk konumuz sayın pğofösöğ doktoğ akif ağağ +akif arar efendim. -biLiyoğum ama söyLeyemiyoğum işte..neyse. biğ diğeğ konuğumuz bıdı bıdı pağtisi süleyman ağağ..hoşgeLdiniz +öhüm.SüLeyman ağar oLacaktı -sayın ağağ. oğdaki ğee hağfini de söğLeyemiyoğum.Neyse iLk soğumuz sayın ağağa +hangimize diyon kardeşim ? -akif oLan ağaya +ben terkediyorum canLı yayını bu ne böyLe ya -sayın pğofösöğ ! aman yapmayın etmeyin ! zaten bu haLimLe zağ zoğ izin veğioLar pğomğam yapmama ... aman sayın ağa Lütfen...gitti böhüüüüüü |
| |