| Sen Benim Kim Olduğumu Biliyon Mu ?? Merhaba Arkadaşlar Ben AziZ. 2de1'in eski üyelerindenim fakat iş güç öss stresi sınav temposu falan derken takılamıyordum.. Aslında o çileler bitti ama hala fırsat bulamıyorum.. Üniversiteli de olmak kolay deilmiş bee.. Nys ben azıcık kendimden bahsedeyim. İsmim AziZ Ankara Üniversitesi Yunan Dili Ve Edebiyatı Bölümünde okuyorum. Bu sene kazandım 15-20 gün okula gittim şimdilik.. Fenerbahçeliyim. Yaşım 20, Yılda bir sefer olmak üzere her 22 Aralıkta doğum günümü kendi kendime sessiz sedasız kimsenin haberi olmadan en fazla 1 bilemediniz iki tebrik msjıyla kutlarım. Şiir yazarım canım sıkıldıkça, tv izlerken, maç bittikten sonra, sabah uyanınca, yolda yürürken, metroda giderken dahi şiir yazabilme kapasitesine sahibim.. Fizik özellikleri olaraktan 197 cm boyum var haliyle basketbolcuyum bu sene bakalım büyük düşünüyoruz Ankara'ya geldim belki diyorum Türk Telekom, Casa TED Kolej falan el atarsa ilerleyen zamanlarda beni de Beko Basketbol Liginde görebilirsiniz.. Saçlarım kısa kıvırcık, gözlerim parlak - koyu Yeşiller.. Ancak şöyle bi durum var en sevdiğim renk mavidir bunu da araya sıkıştırayım dedim (( : Heralde bu kadar yeter canınızı sıkmayayım nerden geldin nan sen buraya der gibi olduğunuzu hissedebiliyorum.. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın.. |