Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2007, 16:42   #8 (permalink)
KuTLu
Hırslı 2de1'ci

KuTLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış istiyorsan, Savaşa hazırlıklı ol..
Rep gücü: 9

Alıntı:
^^MiReLa^^ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Kutlu sağol canım benim..Artık sesimizi duyurmanın vakti geldi bence.Bayrağımı hala indirmedim,indirmeyeceğim de.Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.Millet yatağında ohhh rahat Ama yeter artık.Gencecik canlar toprak oluyor Bizler tepkimizi göstermezsek daha da önüne geçileceği yok 1-2 derken inanıyorum ki tüm ülkemize dağılacak bu tepki (inşallah yani)

İlk olarak başımızdaki basiretsiz yöneticiler ve ülkeyi koruduğunu sanan yada öyle lanse eden insancıklar oldukça, bizler yani millet olarak basınla, tv'yle, konserler ve spor müsabakalarıyla, saçmasapan edepsiz yarışma programları ve paparazzilerle uyuşturulmaya ses çıkarmadığımız, tepki vermediğimiz süre boyunca o sözünü ettiğin gencecik fidanlar tek tek bir hiç uğruna toprağa düşmeye devam edecek. Bir hiç uğruna diyorum, yanlış anlaşılmasın. Onlar tabiki vatan uğruna şehit düşüyorlar.Allah katında en yüksek mertebeye ulaşıyorlar ama şehit olmaları bu vatan için neye yarıyor. Hiçbir şey arkası gelmedikten sonra sonuç üretmez. Onlar orda birer ikişer bu vatan için canlarını verirken, bizler tv başında paparazzi programlarına, kadın programlarına vb... şeylerle vaktimizi heba ettikten sonra o meleklerin şehit olmaları hiçbir işe yaramaz...
Çok üzgünüm, belki şimdi aramızdan bazıları ooo aşmış bu, mesaj vermeye kalkıyo, ne haddinede diyebilir. Ama silkelenmenin zamanı geldi. Bunun bir başlangıcı olmalı.
Bu arada Mirela bu konuyu unutturmadığın için ve unutturmamaya devam edeceğini bildiğimden sana çok teşekkür ediyorum.

Gazetelerdeki ve tvlerdeki suni gündemlere kanmamak ve kandırılmamak dileğiyle ...
KuTLu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla