Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Ebu Hureyre,Mus'ab,Sümeyye gelseydi.Ve Sen gelseydin Sultanım..://
Konu
:
Ebu Hureyre,Mus'ab,Sümeyye gelseydi.Ve Sen gelseydin Sultanım..://
Tekil Mesaj gösterimi
#
1
(
permalink
)
14-06-2006, 20:46
_aLmİrA_
Bölüm Moderatörü
mutLuLuğu'm'sun!
Rep gücü:
28
Rep derecesi:
Ebu Hureyre,Mus'ab,Sümeyye gelseydi.Ve Sen gelseydin Sultanım..://
hasretin ismini koyamıyorum be can. ona kızamıyorum onu sevemiyorum, bilmiyorum ki ne diyeyim ona. gözlerimi onun yazı tahtası ilan ettim. bütün yazılarını ordan yazsın diye.
ne olurdu sanki mekkeli misafir yanımızda olsaydı bu gece ve ne olsaydı dava hizmet ederken kalplerin ritmini anlatsaydı bize. ne olurdu sanki yanındaki dostlarıyla gelseydi...
görseydik hz ömerin dava ciddiyetini sümeyyeyi getirseydi yanında ve misafir etseydik onu. o kutlu misafirler magazinlerle davaların temsill edilemeyeceğini anlatsalardı bize. çayların başında geçen malayani saatlerin davayla telif edilemeyeceğini internet koridorlarnda çirkin görüntüler sergilediğimizi anlatsalardı. gözyaşını anlatsalardı bize kutlu misafirler.
gelseydi musab ve otursaydı gençlerin meclisine ve iffeti anlatsaydı asrın fikir işçilerine. mahremiyetin korunamadığı ortamlarda davaların bekalarından bahsedilemeyeceğini söyleseydi. ve büyük ideallere kitlenmiş görünümü veren bizlere sorsaydı tek tek. en son ne zaman ağladın deseydi. filistinli baba yerine, ıraklı ana yerine ve kirletilmiş ıraklı fatma yerine en son ne zaman ağladın deseydi. açlığı sorsayydı ebu hureyre. tok yatan bizden değildiri anlatsaydı yani. ve sorsaydı sokaklarda aç gezen çocukların yerine en son ne zaman sofrayı terk ettiniz diye.
ve dönüp bize baksaydı habbab bin ered. sırtını açsaydı, iman ettiğinden ötürü ateşin üzerinde tutulan ve eriyen yağların ateşi söndürdüğü yaralı sırtını gösterseydi. emaneti bizden aldınız deseydi. ciddiyet ciddiyet ciddiyet, biraz daha dert biraz daha takip deseydi. ve Kur'an okusaydı bize sadık dost. ne kadar dostsunuz deseydi Kur'an'a. saatlerce netin başında geçirdiğiniz zamandan ne kadarını ayırdınız deseydi bize. sonra nebi gelseydi elini gezdirseydi başımızın üstünde ve deseydi KARDEŞLERİM BEN SİZE İSLAMIN NAMUSUNU EMANET ETTİM, SİZLER İNSANLIĞIN SON UMUDUSUNUZ. HADİ DAVRANIN GAYRI, deseydi bize...
_aLmİrA_
Açık Profil bilgileri
_aLmİrA_ - Özel Mesaj gönder
_aLmİrA_ - Daha fazla Mesajını bul