| çok teşekkür ediyorum...gerçekten hiç beklenmedik bir hamleydi bu yaptığınız..tahmin bile etmiyordum açıkçası....gerçekten çok teşekkür ediyorum..Hepinizden RABBİM razı olsun...inanın bugün beni en mutlu eden şey buydu....
bi arkadaş beni tanımadığını söylemiş..isterseniz ben kendimi kısaca tanıtayım...ismim filiz...bugün 18 yaşıma girdim..kastamonuluyum ama 2 aydan beri çankırıda yaşıyorum...birazda kişiliğimden bahsedersem...
BEN...adalet sahibi...kendimi her zaman olduğum gibi göstersn...başkalarından da beni olduğum gibi kabul etmelerini isteyen.....sert çıkış yapan...karar vermeden önce çok düşünen,herşeyi tartan......zorlamaya gelemeyen,üstelenirsem sabrı biten......meraklı......çok kıskanç ve birazcık bencil....yalnızlığı pek sevmeyen ama bazen de yalnız kalıp olayları tartmak isteyen....ve bu anımda rahatsız edilirsem kırıcı olabilen......zor karar veren ama aldığı kararı da ne olursa olsun yerine getiren..... yeniliklere ve başklaraının görüşlerine önem veren.....aşık olmak için aşık olan...sadık.....hareketli....şımarık.....ani kavgalara tatışmalara girebilen...sinirli.... bir insanım.....
YETERLİ Mİ??.
TEKRAR ÇOK TEŞ.EDİYORUM....ÇOK SAĞOLUN.... |