Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2007, 09:42   #3 (permalink)
mylife
Hırslı 2de1'ci

mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[[GiDeRiM BuDiYaRDaN]]
Rep gücü: 11

ESMER MELEĞİME(belki bi gün okur )

Zararsın bana biliyorum ama kalbimin reddettiği seni kimyasal bi ilaç gibi damardan istiyorum!Kanıma,canıma iliklerime işlemeni istiyorum!!Bi yandan da unutmak istiyorum seni,tüm zehrini tuzlu bi gözyaşı ile atmak istiyorum!Ve sen hayatımdan çıkarken mutlu olmak istiyorum,SENİN YANINDA OLAMADIĞIM KADAR...Zaten hayatta beni her insan mutlu etti.Kimi hayatıma girerken,kimi de hayatımdan çıkarken...
Bazen tanıştığımız gün geliyor aklıma...Bazen iyiki var diyorum düşündükçe...Bazense o güne lanet ediyorum nerden karşıma çıktı diye....Ama yine de senden nefret edemiyorum,sana kıyamıyorum...Benim için hep özelsin,ama benim değilsin...Keşke sen de sevdiğini söyleyebilsen(Ya da beni gerçekten benim seni sevdiğim gibi sevebilsen...)
Veeeee işte hayatımın en büyük yeminini ediyorum sana ESMER MELEĞİM:
Hayatıma kim girerse girsin,kimle evlenirsem evleneyim kalbimin bir köşesi hep senin kalacak...Çocuklarım hatta torunlarım olsa bile kalbimdeki sevgin hiç azalmayacak...Yaşlandığımda kendi adımı unutsam bile seni unutmayacağıma söz veriyorum....SENİ ÇOK SEVİYORUM ESMER MELEĞİM...!!!
ÖLÜMÜNE edilmiş bir yemin bu!!!!
17.08.2007
mylife Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla