Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Bana Şarkılar Söyle
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 27-09-2007, 22:19
Ruhsar
σzℓємιмѕιη

Ruhsar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şeqeyimsin Bi BiBitanemsin

Rep gücü: 41
Rep derecesi: Ruhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu SanırımRuhsar Bir Hareketlilik Söz Konusu Sanırım

Bana Şarkılar Söyle

Bana sarkilar soyle

Resmimi ciz yuregindeki tuvale, gokyuzunde sergile sevdamizin renklerini, ressam olmasanda …

Sarkilar soyle bana, bestelerin en guzelini benim icin yaz,her notada benden bir tini olsun, hic sarki soylememis olsan da …

Oyle simart ki beni gokkusagindan taclar saclarimda dans edelim …

Yakamozlar vursun guzel ellerine, dizlerinde uyut beni …

Ben seni beklerden yalniz aksamlarda , sen hangi sahillerde misafirsin ?

Gozlerimle konustum seninle anladin degil mi ?

Bundan sonraki gunlerimiz icin planlar yaptim icine sindimi?

Ben seni beklerden yalniz aksamlarda , sen hangi sahillerde misafirsin ?

Kimler tutuyor ellerini, terin kimlerle karisiyor , kimlerle uyaniyorsun sefil aksamlardan sabahlara ?

Gozlerim seni ariyor kalabaliklarda , her kadehde senin tadin, her calan sarki senden bana gelen.Kac gece daha var sensiz uyanacagim ?

Ben sana sevdalandim be adamim, kara gozlerin,cocuk yuregin beni umarsiz asklara saldi.Onca insan arasindan seni tutup cikardim, aldim seni koynuma soktum,kimseler gormesin seni diye sakladim ucra koselere.

Seni bekliyorum sahildeki ahsap evin basamaklarinda, ayaklarima surunuyor ruzgar kapinin tokmagina carpiyor...

Kapi aralandi …

Erkenden geldim
Ruhsar Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Ruhsar için teşekkür edenler 2 kişi.
KãRdé£éN (27-09-2007), sweet_ (27-09-2007)