| Hüzün Saklıdır Mısralarımın Arasında. son yapraklar sonsuzluğu dinliyor soluyor ateşler dağlarda günler inliyor bağırsam sesim taş kesilir havada sularda bekleyiş gözlerde keder sebepsiz bir ayrılık korkusu ürkek serçe sevgililer saçları hicran sesleri ıslanıyor kederde sarılıp uyumak yokmuş yağmurlu evlerde uyanıp da çiçek açmak yokmuş kaderde uzak bir yerlerde gök tut ki tutsak göklerin bulutuydum bir hazin bekleyişe ağlardım gecelerde sabır taşlarında bilendim ben kirpiklerimde yıldızlar toplama ustası kesildim yalnızlıklarda ırmağıma yokluğunun ırmakları karışırdı kendini kanatan gülsüz dikendim çünkü sen hep giderdin hep giderdin giderdin dallarından düşen son yaprak bendim son yapraklar sonsuzluğu dinliyor yukarda dehşet bir gök yarılmakta altta koca şehir inliyor gazel sarısı bir kadın yaprak döküyor kırkıncı odalarda yorgun kanatlarıyla göç eden düş kuşları varsın karlı bozkırlar sarsın yaramı bir kadın ağlasın dönülmez uzaklarda gözlerinde gün batımları yapraklar savuracağım yarini yarasından öpsün kalanlar bir gün anladıkları zaman en çok kendine söylenir aşkta yalanlar alıntıdır |